maanantai 4. tammikuuta 2016

Ripaus vaaleanpunaista

No niin, ehkä tästä hiljalleen pääsee taas takaisin tähän normaaliin elämään. Juhlien ja juhlapäivien jälkeen arki tuntuu entistä mukavammalta..

Tammikuun neljäs päivä. Päivä jona yksi elämäni rakkaimmista ihmisistä on syntynyt, onnea Laura <3 Tämä päivä piti olla myös päivä, jolloin aloittaisin siellä uudessa työpaikassa. Lisäksi tämä päivä on nimipäiväni. Heräsin tänä aamuna viestiin, jonka avatessa puhelmesta kuului "Hyvää nimipäivää täti" :) Monenlaista ajatusta on saanut aikaan tämä päivä jo nyt, vaikka kello on vasta 11..

Niin vaan talvi tuli tänne Keski-Suomeen ja viltit on kaivettu esiin. Loppuviikoksi luvassa lähes kolmekymmentä astetta pakkasta, se on kylmää se! Viikonloppuna siivoilin joulujutut pois, kun kerrankin oli kunnolla aikaa siivota ja kylläpä tulikin tyhjän näköistä! Sohvatyynyjen kanssa oli pientä ongelmaa, kun mustavalkoiset tyynyt näyttivät jotenkin liian räväköiltä ja toisaalta tuntuisi hassulta, että sohvalla olisi vain kaksi tyynyä. Täällä kun ollaan totuttu siihen, ettei sohvalla oikeastaan sovi edes istumaan ;) Kaivoin siis varastosta tuon hennon vaaleanpunaisen tyynyliinan ja toistaiseksi saa olla siinä. Nyt mennään näköjään tällaisilla hempeillä jutuilla sisustuksessa ja ehkä vähän elämässäkin :) Onko siellä muita hempeilijöitä?

Mukavaa alkanutta talvista viikkoa teille!

Ruut

3 kommenttia:

 1. Ihanat väriyhdistelmät, kyllä on kiva katsella tällaisia kuvia joulun jälkeen! Kaunista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on, että joulujutut on kyllä tosi kivoja, mutta aikansa kaikella :)

   Poista
 2. Ihana ripaus kevään tuntua vaikka ulkona onkin tosiaan jäätävän kylmä! Vaalenapunainen sopii kotiinne todella hyvin! :)

  VastaaPoista