sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Blogiystäväkirja
1. Pituutesi ilman korkkareita? 
-162

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
- Ei mulla taida olla lempinimeä. Mun sisko kutsuu mua välillä Ruuskaks tai Rupsuks ;) Hyvinkin imartelevia nimiä.. 

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle, jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
- En mieti kaloreita. Perusvarma vois olla pizza ja viini. Lehtipihvi, hamppari, joku ihana ruokaisa salaatti olis myös hyviä vaihtoehtoja. 

4. TOP4 asiaa, joita arvostat eniten ystävyydessä? 
- Ystävällisyys, luotettavuus, rehellisyys ja empaattisuus. Noilla pääsee jo aika pitkälle. Lisäks voisin kuvailla ystäviäni hyvinkin mukaviks ja hauskoiks, joiden kanssa on mukava tehdä kaikenlaista tai vaan istua ja tuijotella yhdessä kattoa :) (tai nykyään varmaan niitä ympärillä pyöriviä lapsia. Poissa on ne rauhalliset ajat ;) ). 

5.Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn Anatomia vai hottikset?
-Moderni perhe ja Greyn anatomia on tullut katottua ihan alusta loppuun. Salkkareita seurasin joskus kauan kauan sitten. Hottiksia saatoin vilkaista ;) Kimmosta ei mitään tietoa.. 

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
- Varmaan tää blogi ja valokuvaus. Tammikuun lopussa saan toivottavasti vähän enemmän tietoa siitä, että mitä voin taas tehdä tuolla liikuntapuolella, joten haaveissa on, että pääsisin takas sinne salille tai edes vähän pidemmille lenkeille. Geokätköilyä oon harkinnu. Tallille tekis myös mieli.. 

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa? 
- Elämä on ollu viime vuosina niin yllättävää, että välillä tulevaisuus ja sen haaveet unohtuu ja keskittyy vaan hetkeen, joka on meneillään. Haaveita ja unelmia pitää silti olla :)

8. Hattaraa vai pehmistä? 
- Molemmat käy. Viimeks taisin valita hattaran. Pehmiksessä parasta on se missä on suklaata ja vaniljaa. 

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
- Ripsari. Mun silmät on niin herkät, että en uskalla kokeilla mitään pidennyksiä tms ja ilman ripsaria näytän siltä, etten olis nukkunu vuoteen ;) 

10. Mottosi?
- Onkohan mulla mitään mottoa? Joskus ennen kun täytin tällasta ystäväkirjaa niin muistan kirjottaneeni motoksi "Kun teet jotain tee se niin, että voit iloita tekemästäsi" tai "Sinä riität". 

11. Mainitse muutama lempielokuvasi?
- Nää oli aina niitä "hankalia" kysymyksiä, kun ei heti tuu mitään mieleen.. P.S I love you, Lomapainajainen, Lainakengissä oli ainakin ihan hauskoja. Tykkään välillä katsoa toimintaa, välillä vähän jännempiä juttuja ja välillä noita romanttisia komedioita. Elokuvissahan kävin katsomassa sen Star Warsin viimeksi. 

12. Millaista musiikkia kuuntelet eniten? 
- Sitä mitä radiosta tulee. Yleensä Suomipoppia, Voicea tai välillä jopa Iskelmää. Hyvät keikat on hyviä, jos artisti hommansa osaa, vaikka ei ihan niin kova fani olisikaan. Tammikuussa on tulossa Cheekin keikka ja helmikuussa pääsen katsomaan Antti Tuiskua ja JVGtä (ja uskallan sen ääneen myöntää ;) ). Kenenkään heistä levyjä en omista, mutta voisin kuvitella, että hyvät keikat tulossa on :) Musiikki on itselleni aika tärkeä asia. Ainoastaan ihan klassinen musiikki ja hevimusiikki eivät tähän naiseen niin uppoa. 

13. Minkä kirjan voisit lukea aina vain uudestaan? 
- Taisinkin joskus kauan sitten kertoa, kuinka nuorempana luin joka joulu Nancy- kirjan. Ei niin kevyttä joululukemista, mutta jostain syystä tein niin :) Nykyään tulee aika harvoin luettua kirjoja uudestaan, vaikka ne miten hyviä olisivatkin. 

14. Olut, siideri, lonker vai viini? 
- Viini

15. Unohtumattomin ulkomaanmatkasi? 
- Varmasti jokainen reissu on ollut omalta osaltaan unohtumaton. Muistan reissun kun kirjoitusteni jälkeen lähdettiin koko perhe autolla Itävaltaan serkkujeni luokse. Siinä ehti nähdä monta maata ja lukea aika monta kirjaa automatkan aikana. Muistan myös kun yhtenä vuonna lähdettiin serkkuporukalla Tallinnaan etsimään yhdelle meistä hääpukua. Pukuja sovitellen ja välillä kahvitellen kului hyvin muutama päivä. Tai sitten pari vuotta sitten tekemämme Kreetan matka. Lämpö, hyvä ruoka ja hauska matka jäivät mieleen. Monet reissut Wieniin ovat myös osaltaan olleet onnistuneita :) 


Tämä haaste oli peräisin Avelta, kiitos <3 Käykää kurkkaamassa hänen Avec Ave- blogiaan ja lukemassa, että mitä hän näihin kysymyksiin vastasi ;) Alunperin haaste on lähtenyt Napsahduksia- blogista. Ja sain muuten saman haasteen myös Tiialta, kiitos :) Tiian vastaukset löydätte täältä.  Tää taitaa nyt kiertää aika monia blogeja. Olisi kiva lukea teidänkin vastauksia näihin samoihin kysymyksiin. Jos jollakin on näin pakkaspäivänä aikaa, niin tässä mukavaa puuhaa teille :) 

ja ne säännöt.. 
-Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
-Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia 
-Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
-Haasta mukaan ihania bloggaajafrendejä 

Nyt takaisin muihin juttuihin. Mukavaa sunnuntaita. 

Ruut


2 kommenttia:

  1. Ihania vastauksia! Kiitos kun osallistuit! ♥ Minulla on vahva aavistus, että kenen serkun häihin sitä mekkoa etsittiin Tallinnasta? ;)

    VastaaPoista
  2. No siitäkin matkasta tuntuu olevan jo ties kuinka kauan :) Mutta ei voi kun sanoa, että kannatti lähteä. Ihanahan se puku oli, matkasta puhumattakaan :)

    VastaaPoista