lauantai 2. tammikuuta 2016

Tinaa ja lupauksiaHuomenta ja hyvää alkanutta vuotta 2016! Mitenkäs teidän vuodenvaihde sujui? Itse vietin aika suuren osan illasta/yöstä paljussa, jossa tunnelmaa riitti ;) Välillä pelattiin lautapelejä ja vähän ehdittiin myös tanssia. Juhlat jatkuivat aamuun saakka ja eilinen päivä menikin aikalailla sarjoja tuijotellessa. Nyt 12.5h yöunien jälkeen olo on ihan levännyt ;) 


Jossakin vaiheessa ennen aamua innostuttiin valamaan tinaa. Oli muuten ensimmäinen kerta elämässäni, kun tällaista tein. Muistan lapsena ostaneeni niitä pieniä hevosenkenkiä ihan vaan koristeeksi ;) 

Itse odotin tietysti hyvinkin röpelöistä muodostelmaa, joka tietäisi rahaa (minulle kerrottiin). No, kaikki muut sellaista sai, mutta en minä. Rahattomana jatketaan siis tämäkin vuosi :) Vielä en oikein tiedä, että mikä tuo oma möykkyni on ja onko muuten huonoa onnea näyttää sitä näin ihan jokaiselle? Näytän silti, sen verran mielenkiintoinen oli. Itse näin siinä jonkinlaisen lentävän jutun (osa näki lusikan ja osa korkokengän). Eli ihan selvästi liikkeellä ollaan myös tänä vuonna ;) Mun lupaus uudelle vuodelle olikin se, että yrittäisin liikkua päivittäin, edes vähän. Rikoin tietenkin omaa lupaustani heti ekana päivänä, mutta ehkä tää ei niin turhan tarkkaa ole ;) 

Lupauksia tai ei, tästä se vuosi alkaa!

Ruut


10 kommenttia: