lauantai 23. tammikuuta 2016

Ihokarvajuttuja I Minulle mieluisin Veet


yhteistyössä Veet.

Kauneusjuttuja yms tässä blogissa on ollut yllättävän harvoin. Täällä toisella puolella on kumminkin ihminen, joka on jo nuoresta saakka jonkin verran itseään hoitanut ja hemmotellut. Viimeisestä kauneushoitolakäynnistä on kyllä jo aika pitkä aika ja nykyään kotona tehdyt kuorinnat ja naamiot ovat saaneet riittää. Purkkeja löytyy kylpyhuoneen kaapista aika monenlaista.

Siitä on jo kuukausia kun sain mahdollisuuden testata näitä Veetin tuotteita. Aika söpöt olivat pakkaukset. Ihokarvanpoistossa olen luottanut lähes ainoastaan sähköiseen lady shaveriin. Useinhan sillä joutuu sheivailemaan, mutta toistaiseksi se ei ole itseäni häirinnyt, koska on sen verran nopeaa hommaa.

Veetin tuotteita olin kyllä kaupassa nähnyt ja niistä jonkin verran kuullutkin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun niitä itse testasin. Testattavana oli Hair Removal Cream Legs & Body normaalille iholle, Spawax Kit kuivalle, normaalille ja herkälle iholle, Face Wax Strips normaalille iholle ja vielä Wax Strips- Bikini & Underarm normaalille iholle. (Nimiä klikkailemalla pääsette lukemaan lisää tuotteista. Lisäksi sivuilla tietoa/vinkkejä karvanpoistohommiin).

Oma suosikkini oli Hair Removal Voide. Homma oli aluksi ehkä vähän sotkuista, mutta toisaalta suihkussa ollessa sekin asia korjaantui nopeasti ja nykyään sujuu jo paljon paremmin. Voidetta levitetään, annetaan vaikuttaa hetki ja sen jälkeen voide poistetaan mukana tulleella lastalla, jonka mukana myös karvat lähtevät. Täysin kivuton operaatio.

Vahaliuskat ja Spawax Kit olivat myös käteviä ja lähes kivuttomia, mutta itse olen ihminen, joka ei repäise edes laastaria vaan irrotan sitä aina pieni osa kerrallaan, kunnes se on kokonaan poissa ;) Spawax Kit vaatii vähän enemmän aikaa, mutta toisaalta välillä on kiva hemmotella itseään pidempäään ja sulanut vaha tuoksui hyvälle. Hetken pystyi kuvitella olevansa jossain vähän paremmassa paikassa. Vahaliuskat olivat hyvinkin nopea operaatio. Mikään näistä tuotteista ei ainakaan omaa ihoani ärsyttänyt, vaikka se joistain kohdin onkin todella herkkä. Jokaisessa pakkauksessa oli hyvät ja selkeät ohjeet ja tuotteita oli todella helppo käyttää.

Voin rehellisesti suositella näistä ihan jokaista ja jos teillä heräsi kysyttävää niin kysyä saa. Mites siellä, ovatko Veet-tuotteet teille tuttuja vai miten te poistatte ihokarvanne? Tosin viime viikon pakkasissa ei olisi ollut yhtään pahitteeksi jättää muutama karvanpoistokerta väliin ;) Nyt on taas lauantai ja aika monelle se tarkoittaa saunaa ja leppoisaa iltaa kotona (ellei sitten ole tiedossa tansseja ja muita pippaloita). Mikäs sen parempi aika taas laittaa oma pieni kotisalonki pystyyn ja vähän hemmotella itseään ;)

Mukavaa ja leppoisaa lauantaita teille.

Ruut

5 kommenttia:

 1. Tuttu tuote ja takuuvarmasti toimii :) Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä "takuuvarmat" tuotteet on kyllä aika kivoja. Tietää jo heti, että hyvä tästä tulee :)

   Poista
 2. Tuttu tuote ja takuuvarmasti toimii :) Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Veetiä olen myös minäkin käyttänyt. Nykyään sheivaan ihokarvat ihan höylällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ehkä pysyn nyt vähän aikaa näissä minulle uusissa jutuissa ja katson, onko vanhaan enää paluuta ;)

   Poista