torstai 7. huhtikuuta 2016

Hedelmäinen broileri-pastasalaatti
Tässä teille hyvä salaattivinkki. Täällä ainakin tykätään salaateista kovasti. Kirjastoreissulla lainaan usein erilaisia keittokirjoja yms ja tuo Kotiruokien parhaat- kirja kuulosti omaan korvaani juuri hyvältä. Monesti sitä tuskailee, että mitä kunnon kotiruokaa sitä taas keksisi. Olen muutenkin saanut kuulla tässä lähiaikoina, että olen aika surkea keksimään mitään. Oli sitten kyseessä hyvä biisi tai ruoka tai ihan mikä vaan mikä pitäisi äkkiä "keksiä" tyhjenee oma pääni hetkessä, eikä tule yhtään mitään mieleen.. Musiikki radiosta ja ruoka kirjoista, niin on sekin pulma ratkaistu ;) ja onneks välillä voi vaan myöntää sen, että tänään ei aivot toimi ja antaa muiden olla luovempia.. 

200g putkipastaa
300-400g broilerin fileesuikaleita
1 dl kermaviiliä
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl limetin mehua
1/2 tl suolaa
2-3 dl viinirypäleitä
1 tuorekurkku
300g vesimelonia
1 omena

Kypsennä, huuhtele ja valuta pasta. Ruskista broilerin fileesuikaleet. Sekoita kermaviiliin chilikastike, limen mehu ja suola ja pyöräytä pastan joukkoon. Huuhtele ja halkaise viinirypäleet, leikkaa kurkku viipaleiksi ja vesimeloni kuutioiksi. Leikkaa omena viipaleiksi. Sekoita pastan sekaan. 

Ehkä siellä on tänään joku toinen, joka miettii illan salaattia (tai viikonlopun). Suosittelen kokeilemaan tätä. Mukavaa torstaita. 

Ruut

2 kommenttia: