lauantai 23. huhtikuuta 2016

Be happy and smile
Luulen, että siellä aika moni on valmistautumassa Indiedaysin pippaloihin ja just nyt vähän harmittaa, että en itse ole mukana.. Torstaina saatiin (äitin kanssa) laitettua mun piha kesäkuntoon ja sain tehtyä suunnitelmat kukista yms. Näin viikonloppuna olis ollu kiva niitä laitella, mutta just nyt en oo ihan varma, että mitä tuolta taivaalta sataa. Odotellaan siis parempia ilmoja sen suhteen ja uskon kovasti, että niitä vielä riittää tässä kevään ja kesän aikana. 

Torstaina riitti kyllä aurinkoa. Pihatöiden ja pienen geokätköilyreissun jälkeen lähdettiin siskoni luo ja porukalla retkelle rantaan. Syötiin eväitä ja tehtiin hiekkalinna. A myös käveli suoraan järveen. Oli kai menossa uimaan? Onneksi kohta ollaan koko porukka hieman lämpöisempien vesien äärellä.. Mukavat pari päivää näiden seurassa. Elämä lasten kanssa on kyllä niin erilaista verrattuna tähän omaan elämään! Touhua riittää aika paljon enemmän ja toisaalta tulee tehtyäkin tosi monenlaisia juttuja. Me ollaan monesti päästy viikonloppuisin ylös 11 jälkeen ja saatu syötyä aamupala ja ehkä nukahdettu uudestaan vielä hetkeksi, kun taas toisella puolella tätä kuntaa ollaan tehty jo ties mitä noina tunteina. Jokaisella kovin erilainen elämä ja molemmissa hyvät puolensa. 

Se, että tämä täti saa välillä käydä nukuttamassa näitä pikkuisia tai ihan vaan leikkimässä muutaman tunnin, on edelleen niitä elämän tähtihetkiä. Pienet miehet kasvavat kovaa vauhtia ja oppivat uusia juttuja. Tuntuu hassulta ajatella edes aikoja, että näitä kahta ei ollut. Mukavia päiviä, jotka sitten olivat osittain hyvinkin kivuliaita. Eilen oli pakko todeta, että kaikesta kivasta huolimatta on viikonlopun menot peruttava ja pysyttävä kiltisti omassa sängyssä ja täällä sitä ollaan edelleen. Nyt onneksi taas jo vähän parempana, jee. Tästä on hyvä jatkaa tätä lauantaita. Etsin kirjan käteeni ja keitän vielä toisen kupin kahvia. Tässä lepäillessä on aikaa ajatella näitä menneitä päiviä ja niitä omia rakkaita ja tärkeitä ihmisiä omassa elämässä ja kaikkia kivoja juttuja, mitä elämässä yleensäkin tapahtuu. Olo on hyvin onnellinen. 

Onnellista lauantaita myös sinne teille, olitte sitten juhlissa, kotona tai töissä tai ihan missä vaan :) 

Be happy for this moment. This moment is your life. 

Ruut

4 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua:) Pihahommissa itsekin. Se on mukavaa puuhaa, kun kättensä tulokset näkee heti ja ihan voittajafiilis: tein ITSE muurikivialtaan ulos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa sinä!!! Paljon mukavampi olis tietysti laitella tuota pihaa jos se aurinko paistais :)

   Poista
 2. Ihana jotenkin lukea näitä sun tekstejä: tuntuu siltä, että vaikka päivät siellä ei aina varmasti kauhean kevyitä olekaan, niin elämä itsessään on silti aika onnellista <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ihanasta kommentista <3 Ehkä se menee just noin. On keskityttävä niihin hyviin juttuihin niin paljon kuin se on mahdollista. Ei tästä muuten selviäis..

   Poista