keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Pakoa omasta arjesta


Välillä se iskee se epätoivo tästä arjesta. Aika usein juuri maanantaisin. Mukava viikonloppu takana ja hetken voi kokea, että samanlaistahan tämä elämä on itsellään kuin muillakin ja sitten koittaa aamu, kun toisella soi kello töihin ja itse jäät kotiin. Kotihommat on nyt tehty ja jokainen kaappi siivottu eikä pihakaan vielä kaipaa muuta kuin aurinkoa, että lumet sulaisivat. Murehtimisen sijaan päätin, että lähden hetkeksi pakoon tätä omaa arkea ja vietän muutaman päivän ihan muissa maisemissa. En tiedä ymmärrättekö mitä tarkoitan. Kotona oleilu kuulostaa varmasti monesti siltä kaikkein parhaimmalta jutulta, mutta kun siitä tulee lähes pakkoa, ei se aina niin houkuttelevaa ole. 

Nyt on kahviteltu yhden mummon kanssa. Toisen kanssa juotiin synttärilimsat ja syötiin ihan liian monta palaa suklaata. Olen nähnyt ystäviäni ja katsonut kaikki jaksot Suomen Bachelorista ja Amerikan unelmavävystä (saako näitä sanoa ääneen). Myös viisi uutta geokätköä tuli löydettyä.  

Ulkoilua, herkkuja, hyvää seuraa ja monta mukavaa päivää. Nyt taas jaksaa olla kotona :) (ja totta puhuen on jo ihan kamala ikävä omaa kotia). 

Toivottavasti teidän viikko on sujunut mukavasti. Huomenna on jo torstai! 

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti