tiistai 26. huhtikuuta 2016

Huomenta

Hidas aamu vol xxx menossa. 

Aamupalaa ja ajatuksia. 

Ajatukset pidän tänään omassa päässä :) 

Tässä muutama kuva aamulta, joilloin aurinko vielä ulkona paisteli. Tuo lampaantalja on muuten ihana tässä sängyn vieressä. On aika kiva upottaa varpaansa pehmeään mattoon heti sängystä noustessaan. Tykkään kyllä tuosta House Doctorin matosta ja just nyt tykkään siitä, että ympäristö on väreiltään aika vaalea. Lähinnä harmaata ja valkoista, se rauhoittaa. Kodin laittia on myös edelleen yks mun lemppareista. Onneks valitsin tän vaaleamman version. Aika kauan niitä vaihtoehtoja silloin kaupassa tuijottelin ja pohdin, että olisko toi ihan liian valkoinen, mutta jotenkin se käy tänne. 

 Tänään olis tarkoitus suunnata auto kohti kaupunkia ja poistua täältä maaseudun rauhasta yhdeks yöks. Sitä ennen pitää etsiä muutama juttu lisää kirpparille. Eilen meillä alkoi kirpparipöytä, joten Jyväskylässä asuvat Kirpparilla.fi pöytä nro 47. Nyt just aion kuitenkin keittää kupin kahvia ja valita kirjahyllystä seuraavan luettavan kirjan, koska eihän mulle ole kiire mihinkään (ja tätä asiaa mä yritän sisäisesti hokea itselleni päivittäin).. 

Mukavaa tiistaita sinne!

Ruut 

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Toi House Doctorin matto on mun ikuisuushaaveeni <3 Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin haaveilin siitä kauan, mutta uusi koti tarvitsi maton joten päätös oli silloin helppo. Joten suosittelen ostamaan jotain tosi kallista, kuten esim kodin niin ei matto ihan niin paljon kirpaise. Nythän en tuota enää raaskis ostaa en sitten millään :) Ja kiitos <3

      Poista