torstai 28. huhtikuuta 2016

Viikonlopun odottelua


Keittiökuvia taas vaihteeks ;) Ruokailuhetket kun tässä elämäntilateessa tuntuu olevan niitä lähes ainoita päivittäisiä iloja, joten oon yrittäny välillä piristää itseäni ties millä herkuilla ja samalla syödä mahdollisimman terveellisesti. 

Huomenna se on taas jo perjantai ja vappu lähenee! Joko teillä on suunnitelmat vappua varten valmiina? Täällä odotan lähinnä sitä, että tuon toisen viikon työputki taas loppuu ja saan hänet kotiini, kaikki muu aktiviteetti on sitten vaan plussaa :) 

Olen nyt tietoisesti ollut enemmän kotona ja ihan vaan lepäillyt, mutta vaikka tää tekeekin keholle hyvää niin mielelle sitten taas ei. Huh, kun mulla onkin ajatuksia ja niitähän mulla on tässä ollut aikaa ajatella enemmän kun tarpeeks, joten vappu ja viikonloppu olet hyvin tervetullut! Tänään onneks sain hetkeks vähän taukoa tästä omasta elämästä kun Syke- sarjasta oli ilmestyny kauden viimeiset jaksot nettiin ja mä katsoin tietenkin ne kaikki. 

Nyt pieni happihyppely ja sitten torstain perinteiset. Eli luvassa vähän kasvonaamiota, saunaa ja muutenkin itsensä huoltamista. Ettei se yks ihan pelästy ;) 

Mukavaa torstaita myös sinne teille. 

Ruut

2 kommenttia:

  1. Vappu on auki, kotona varmaan :) Hyvä on levätä, vaikka mieli huutas muuta. Hyvää vappua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotona on hyvä olla ja eihän tuo vappu oikeastaan sen ihmeemmin juhlia tarvitse :) Juhlikoon ne jotka jaksaa ;)

      Poista