perjantai 1. huhtikuuta 2016

Postikortti 1.4.2016


Aprillia ;)

Ei täällä oikeasti näytä tältä, vaikka eilen olin jo ihan varma, että en saa hommaa koskaan valmiiksi. (Anteeks myös tällanen ehkä vähän outo postauksen kuva, joka ei varmastikaan täytä minkäänlaisia vaatimuksia kauniiden blogikuvien suhteen. Arjen realismia. Koti täynnä vaatekasoja ja vieraat ehkä vähän sekavia nekin ;) ihania silti <3) Nyt on keittiön kaikki kaapit siivottu, samoin eteisen ja olohuoneen. 4 isoa kassia turhaa tavaraa ja vaatetta on kannettu varastoon eteenpäin vietäväksi ja jäipä täältä sisältä yksi pieni kaappi kokonaan tyhjilleenkin. Ihan koko päivä siinä meni ja lopuksi oli vielä tehtävä loppusiivous, joka oli samalla melkoinen suursiivous. Jotenkin, kun homman on aloittanut niin tulee vaan kamala tarve tehdä se kunnolla ja loppuun samana päivänä, vaikka näitä päiviä tässä olis ollu muitakin vapaita.. 

Siistissä kodissa on mukava aloittaa viikonloppua ja tätä huhtikuun ensimmäistä päivää. Olo tuntuu just nyt hyvinkin onnelliselta ja iloiselta ja se on kivaa se. Mukavaa viikonloppua myös sinne teille!

Ruut


4 kommenttia:

 1. Ei ehkä täytä niitä hyvän kuvan kriteerejä (kaikkihan ne asettaa itse :D), mutta kaikessa siinä yksinkertaisuudessaan on tämä kuva hyvä kuva :D Se kertoo elämästä ja siinä on tunnetta! Hyvää viikonloppua ja ihanaa aprillia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämää ja tunnetta onneksi tarvitaan ja sitähän tää on, vaikka blogissa usein kovinkin siloteltua sellaista ;)

   Poista
 2. Tuollaiset suursiivoukset tekevät niin hyvää! Niin kodille kuin mielellekin <3 Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekevät. Et usko miten ihana olo on just nyt kun tietää, että ei tarvi tehdä mitään :)

   Poista