perjantai 21. marraskuuta 2014

Jouluisia askarteluja






Eilen jo vähän lupailin, että laittelen joulua kotiin ja niin teinkin. Oma kotini on valmis jouluun ja tänä viikonloppuna on Jyväskylässäkin joulunavaus ja muita jouluisia tapahtumia, joten en ole ihan ainut ;) Nyt sitten voisin tuijotella tuota kuusta vaikka koko päivän. Oikean kuusen näen (ja etenkin haistan) sitten toivottavasti jouluaattona vanhempieni luona. Sitä ennen tämä muovinen versio kelpaa minulle hyvin!

Eilen kokoonnuttiin taas askartelemaan tai oikeastaan sain muut askartelijat tänne luokseni. Tehtiin joulukoristeita ja kyllähän niitä olikin mukava tehdä tässä kuusen vieressä istuen. Itse maalasin muutaman joulupallon liitutaulumaalilla, koristelin pienen pilttipurkin ja tein teipeistä poron pään :)

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua  <3

Ruut

16 kommenttia:

  1. Oi ihanuus, kauniita joulujuttuja! Mä en ole vielä laittanut kotia oikeastaan ollenkaan jouluisaksi, mutta ehdottomasti pitäisi pian laittaa:)! Mies oli onneksi tänään laitellut valoja pihalle sillä välin kun olin töissä, joten pihassa on nyt kaunista joulutunnelmaa♥ Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluvalot on kyllä tähän aikaan tosi kauniita, kun tuolla ulkona on muuten niin pimeää!!

      Poista
  2. Ihania jouluaskarteluja, jokohan pikkuhiljaa itsekin alkaisi... :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan ;) Mulla on ollut aikaa, joten siks varmasti jaksaakin tehdä tuollaisia juttuja. Arjessa normaalisti se olis varmaan taas jääny..

      Poista
  3. Voi miten ihania jouluaskarteluja! Näistä pitäisi saada ihan tutorial-materiaalia. :)

    VastaaPoista
  4. Nyt mulle tuli ihan jouluolo! Pakko kai itsekin alkaa värkkäillä jotain jouluista. Liikaa vaan ei saa vielä hössöttää, kun neitikolmevee luulee muuten, että joulu on jo ihan kohta, vaikka siihen on vielä kuukausi, joka pienen maailmassa on toooosi pitkä aika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täällä ollaan jo ihan jouluisia ;) Tosin mä vielä ymmärrän, että joulu ei ihan heti kuusesta huolimatta ole tulossa.. nyt vielä kun jaksais miettiä lahjat niin sittenhän sitä vois vaan oleilla koko joulukuun ;)

      Poista
  5. Ihania askarteluja ja ihana idea tuo yhdessä askartelu. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollu kivaa. Pyritään kokoontumaan kerran kuukaudessa, mutta ihan aina se ei onnistu :)

      Poista
  6. Hauskan näköisiä nuo maalatut pallot:) Ja Annon orava on niin symppis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo orava on kyllä aika kiva. Noista palloista oon saanu jo muutamalta ystävältä vähän toisenlaista palautetta. Samoin kun mun "pakanallisista" mustista kynttilöistä ;)

      Poista