torstai 12. helmikuuta 2015

aurinkoKiitos teille edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Tuntuuhan se hassulta osaltaan vieraille ihmisille elämäänsä avata, vaikka tuttujahan tässä jo aletaan olemaan ;) Toisaalta olen myös halunnut, että tämä blogi on just sitä omaa elämääni ja elämään kuuluu monenlaiset asiat.  

Tuntuu, että tällä viikolla en ole ehtinyt muuta kuin syömään. Ollaan tehty aika monena päivänä ruokaa ystävien kanssa . Tex mex- salaattia ja muita salaatteja, kanaruokia vuohenjuustolla ja ilman, quesadilloja ja kesäkurpitsalasagnea, niin hyviä! Pari kertaa olen ennättänyt keskustaankin kahvittelemaan. Eilen käytiin testaamassa Jyväskylässä olevan Pannukakkutalo ja tykkäsin todella paljon! Suosittelen kyllä ottamaan sellaisen pienemmän version, koska itse en ainakaan sitä isoa loppuun jaksanut syödä. Tosin voi olla, että suolaisena menisikin, mutta eilen teki mieli jotain makeaa.

Ja sitten tuohon aurinkoon, on se vaan ihana! Katselee sitä sitten ulkoa tai ihan vaan sisältä. Heti tekee mieli laittaa kotia vähän keväisemmäksi ja näin alkuun kukat ovatkin olleet siihen juuri sopivia. Kuvan kukat siskon luota. Tosin poltellaan täällä vielä kynttilöitäkin.. Värejä en vielä toistaiseksi ole sisustukseen kaivannut, vaikka usein niin keväisin tuntuu käyvän. Juuri nyt haluaisin kaikkialle vaan valkoista ja ehkä harmaata ja jotkut mustavalkoiset tyynytkin ovat vähäksi aikaa siirtyneet kaappiin odottamaan.

Mukavaa torstaita sinne. Itse alan lueskelemaan Me Naisia. Tänään se tippui pitkästä aikaa postiluukusta. Jouduin lehden joskus aikoinaan perumaan, kun ei ollut aikaa sitä lukea, mutta nyt on tilanne toinen. Täytyyhän sitä olla yksi päivä viikossa, milloin tietää, että mikä viikonpäivä on ;)

Ruut

10 kommenttia:

 1. Aurinko on ihana! Kevät sieltä pikku hiljaa alkaa näkymään...kevät on kyllä sisustuksen aikaa. Silloin haluaa jotain väriä kotiin. Ainakin kauniita kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tänne joku päivä myös ne värit löytävät ;) Kukissa jos ei muuten..

   Poista
 2. Aivan mahtavaa kyllä nauttia taas auringosta pitkän pimeämmän ajan jälkeen! Voimia ja valoa päiviisi ja Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, toivottavasti aurinkoisia päiviä vielä olisi jäljellä.

   Poista
 3. Aivan todella ihanat kuvat!! Ja tuo aurinko ❤️ Luin juuri edellisen postauksesi ja herätti paljon ajatuksia. Halaus sinne ❤️

  VastaaPoista
 4. Syöminen kuulostaa aina hyvältä ;) Ihan mahtavaa ollut tämä auringon näyttäytyminen. Kyllä vuodenaikojen vaihtelut tekevät ihmiselle hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös itse siitä, että on eri vuodenajat. Ulkomailla asuessa niitä kaipasi todella paljon!

   Poista
 5. Aurinkoa kuvissa. Ihanaa. Paistaisipa nytkin! Aurinko saa näyttämään hauskalta tuon teidän seinän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo seinä on siskon, vaikka omasta kodista löytyykin lähes samanlainen ;)

   Poista