torstai 5. helmikuuta 2015

näistä tykkään just nyt


Olis niin helppoa tuijottaa vaan niihin vähemmän mukaviin juttuihin ja unohtaa ne ihan pikkusetkin kivat arkiset jutut. Joten tässä niitä tän hetken kivoja juttuja muutama. Niiden ystävien ja ruokailujen lisäks.. ;)

Rauhalliset hetket kirjaa lukien tai käsitöitä tehden. Kirjoissa mennään edelleen aika kevyellä linjalla ja aion jatkaa niin.. Käsitöitä fiiliksen mukaan, mikä milloinkin kiinnostaa. Tosin tähän väliin täytyy todeta, että sukassa on menossa KUUDES kantapää tai sen yritys ja vieläkään ei onnistu :/

Vaatteet. On kiva suunnitella, mitä laittaa päällensä, kun ei tarvitse huolehtia siitä, miten tarkenisi parhaiten ;) Oon muuten löytäny Lindexiltä mun uudet lempparifarkut ja ostinkin niitä heti kolmet.

Uudet meikit ja joululahjaksi saamani body lotion, jota käytän käsirasvana. Nyt on pehmeät kädet!

Sarjat. Just nyt seurattavana Homeland, Suits 3, Orphan black, Touch ja telkkaristakin olen löytänyt lähes jokaiselle päivälle sopivia laatusarjoja ;)

Lehdet. Sisustuslehdet ja muut lehdet.

Siinä muutama ihana juttu. Löytyikö sieltä teille mieluisia juttuja?

Tänään piti olla koko päivä kotona ja nauttia ainoastaan ystäväni seurasta kahvin ääressä, mutta jouduinkin lapsenvahdiksi (tai pääsin) ja sillä reissulla viihdyin koko illan.


:)
kaikkein ihaninta.

Mukavaa torstaita!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Niin kivoja juttuja, Nuo farkut kiinnitti heti mun huomion... tykkään!. Voiskohan ne sopia mullekin :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihana Ruutti. Otat hei sitten villasukat mukaan, kun nähään, niin katotaan se kantapää yhdessä :) vai pitäskö laittaa neulomisrinki pystyyn? Puikot ja punkku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en siihen mennessä oo vieläkään onnistunut niin varmasti otan! :)

   Poista
 3. Hieno piirros. Tuohan on kuin hymyilevä aurinko :D

  Mukavia juttuja. Sisustuslehdet ovat minunkin mieleeni. Aika usein niistä löytää jotain ideantynkää, joka jää mukavasti mieleen pyörimään...

  VastaaPoista
 4. 3-vuotias osaa aina välillä yllättää taidoillaan ;) Sisustuslehdet on myös siitä kivoja, että niitä voi selailla aina vuodesta toiseen!

  VastaaPoista