perjantai 13. helmikuuta 2015

Perjantain postikortti

Tämä viikko on tällainen ruokaviikko ja hyvä niin, syödä täytyy jokaisen. Täällä ruokailutottumukset kokivat aikamoisen muutoksen jo viime vuonna ja en voi sanoa, että siinä ainakaan olisi huonompaan suuntaan menty. Ennen sain nauttia töiden puolesta päivittäin hyviä lämpimiä ruokia, mutta kotioloissa ollaan pistetty ehkä vieläkin maukkaammaksi tämä homma ;) Tänään kauppareissulla ystäväni kääntyi siinä hyllyjen välissä katsomaan, että kukas se siinä vierellä kulkikaan. Minä nimittäin innoissani selitin Chia- siemenistä ja eilisen leipomuksistani. Vihreitä juttuja kaapissa pitää olla aina, samoin kuin sitruunoita vettä varten ja kyllähän täältä nykyään löytyvät mausteetkin, jauhoihin en ole vielä taipunut ;)

Illan postikortissa:
Herkkujuomaa, vettä sitruunalla.
Niitä Chia- siemeniä ja kookosöljyä, jota en tosin ole vielä aukaissut.
Jääkaapissani olevia kortteja yms. Therese Sennerholtin ihana kortti, ystävältäni saatu magneetti, jossa kehotetaan kiirehtimään, etteivät lapset saa meitä kiinni, huumoria huumoria ;) ja postikortti Thaimaasta.
Hän, jolla on ehkä ihanimmat silmät ikinä <3 Ihana B, hänkin tykkää syödä.

Päivän ruokana oli muuten tänään laskiaspulla ja iltapalana suklaata ja pina colada. Ehkä se ei aina ole niin tarkkaa, että mitä syö ;) Huomenna blogissa eilisen leipomuksia. Pysykää kuulolla!

Mukavaa perjantaita ja alkanutta viikonloppua <3

Ruut


2 kommenttia: