lauantai 14. helmikuuta 2015

Leipävanukas


Herkkuhetki ystäville, yhteistyössä Alpron kanssa.. 

Hyvää ystävänpäivää kaikille <3 Mitä mieltä olette ystävänpäivästä? Pitääkö sitä juhlistaa jotenkin vai onko se vain päivä muiden joukossa? Itse ajattelen, että tämä on sellainen yksi vähän "juhlavampi" päivä, jolloin voi tehdä jotain pientä mukavaa ystävilleen.. Niinpä ajelin tänään herättyäni siskoni luokse. Mukanani pinkki kassi täynnä uusia poneja. Pari tuntia siinä vierähti leikkien pienen ja niin kovin rakkaan ystävän kanssa. Voi A, tietäisitpä kuinka paljon täti sua rakastaa <3 Muuten tämä päivä kuluu kotona oleillen. Pienen ystävänpäivän sain onneksi järjestää muutamalle ystävälleni hieman etukäteen tällä viikolla.

Sain vähän aikaa sitten yhteistyöehdotuksen Alprolta heidän tuoremantelijuomaansa liittyen. Onneksi oli ystävänpäivä tulossa ja herkkuhetkeen joku oiva syy ;) Ystäväni halusin yllättää jollain makealla ja Alpron sivuilta löytyvä leipävanukas kuulosti todella hyvältä. Leivoin, keitin kahvit ja katoin pöydän. Nämä rakkaat äiti-ihmiset saivat hetken olla ja herkutella ;) Hyvää oli! Suosittelen kokeilemaan. Ohjeen löydätte täältä. Alpron sivuilla oli muutenkin aika monta herkullista ohjetta ja mantelijuoma sopi hyvin myös smoothieksi, kokeilin sitäkin ;)

Tähän loppuun vielä tällainen pieni Alpro-info, jos siellä on muitakin kuin minä, joille nämä tuotteet hieman vieraampia ovat:

 "Alpro on Euroopan markkinajohtaja kasviperäisen elintarvikkeiden valmistajana. Se valmistaa tuotteensa monenlaisista herkullisista ja terveellisistä ainesosista, kuten mantelista, hasselpähkinästä, riisistä, soijasta, kaurasta ja kookoksesta. Alpron tuotteet koostuvat erilaisista juomista, vaihtoehdoista jugurtille sekä ruoanlaittovalmisteista. Tuotteet sopivat mainiosti osaksi tasapainoista ruokavaliota”

Mukavia hetkiä ihan jokaisen päivään <3

Ruut


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Myöhästyneet kiitokset ;) Täällä ei olla oikein koneelle ennätetty ja se on välistä ihan kivaa se.

      Poista