lauantai 21. helmikuuta 2015

Texmex- salaattia ja harmaita päiviäPöydässä eilisen astiat joita vain vähän siirtelen, että saan aamukahvini juotua ja lehden luettua. Ulkona sataa vettä jo aika monetta päivää. Maa on jäässä. Tekee mieli mennä aamupalan jälkeen takaisin sänkyyn ja käpertyä tiukasti peittoon. Niin teenkin, mutta vain vähäksi aikaa.

Täällä ollaan nyt muutama päivä käyty ahkerasti kirpparilla ja täytetty kirpparipöytää. Hommaa helpottamaan varattiin pöytä ystävien kanssa kimpassa ja huolehditaan siitä vuorotellen. Aikamoinen sotku siellä silti odottaa päivittäin :)

Nyt, mukavaa lauantaita sinne ja jos haluatte hyvän salaattiohjeen illaksi niin tässä sellainen. Maistuu parhaalta hyvässä seurassa hyvän viinin kera.

Texmex-salaatti

kurkkua
tomaattia
salaattia
korianteria
kanaa
avocadoa
punasipulia
sitruunaa
pinaattia

laita kaikki salaattitarpeet kulhoon. nosta pieni kasa omalle lautaselle ja murskaa salaatin päälle kasa nachoja. lisää lopuksi BBQ- kastike. 

Ruut
4 kommenttia:

 1. Nämä sun kotikuvat ovat vaan aina niin ihanan tunnelmallisia! Meilläkin on työn alla operaatio kirppispöytä: tällä hetkellä kasataan tavaraa, jotta sitten kannattaa varata pöytä. Mutta huh huh, mikö homma tuossa pöydän siivoamisessa aina onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskasti sanottu. Ehkä täällä sitten on hyvinkin tunnelmallista ;) Me onneks otettiin kirpparipöytä kolmistaan joten siivotaankin vuoropäivin ja se helpottaa hommaa tosi paljon! Vielä olis muutama päivä jäljellä loput sitten myydään kesällä Harjulla ;)

   Poista
 2. Texmexsalaatti on ihan paras salaatti!

  VastaaPoista