keskiviikko 25. helmikuuta 2015

2502
Muutama kuva, jotka olen ottanut jo viime viikolla, mutta en ole vain tänne laittanut. Ihan vaan nautin hetken siitä, että ulkoa alkaa tulla valoa sisälle ja kuvaaminen on jotenkin helpompaa. Ihmeellistä, kuinka pitkään on jo valoisaa. Päivän/viikon ajatus on Pinterestistä bongattu. Muuten kamera onkin pysynyt tällä viikolla lähes kokonaan poissa matkasta. 

Käytiin tänään tyhjentämässä kirpparipöytä. Vielä jäi myytävää vaikka sitten kesälle Harjulle :) Jotain onneksi menikin ja hyvä niin.

Täällä on just nyt pää ihan tyhjä ja taidan siirtyä suosiolla sohvalle, jota olen yrittänyt vältellä koko päivän ;) Siitä onneksi piti huolen ystävä, joka ilmoitti tulevansa kylään. Muutama keksi ja teekupponen myöhemmin alkoi tämäkin päivä tuntua taas hieman paremmalta. Nyt on myös joka nurkka siivottu ja monta koneellista pyykkiä pesty, joten voin taas rauhassa loppuviikon sotkea. Rehellisesti sanottuna en kyllä osaa vieläkään oikein sotkea, mutta kyllä täällä ehkä enemmän asutulta näyttää, kuin vaikka vuosi sitten ;) Tähän iltaan parasta on lasi viiniä, pala patonkia ja muutama pala suklaata.. Ehkä huomenna on mielessä jo jotain muutakin ja jos ei huomenna niin joku päivä vielä.

Mukavaa keskiviikkoa.

Ruut


4 kommenttia:

  1. Päivien pitenemisen mäkin olen huomannut :) Nykyisin on jo mahdollista saada kuvia otettua viikollakin töiden jälkeen, mikä vielä jokin aika sitten tuntui ihan mahdottomalta kun aina oli niin pimeää. Kauniita kuvia sä olet näpsinyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan jännä, että miten sitä aina vaan jaksaa ilahtua joka vuosi tästä valosta :)

      Poista