perjantai 27. helmikuuta 2015

7 asiaa minusta

Kuvituksena puhelimen/instagramin kuvia minusta.

Sain 2x ILO- blogin Jenniltä haasteen, jossa vastataan 7 kysymykseen. Hauska haaste. Aika syvällisiä kysymyksiä Jenni olikin keksinyt. Niitä piti hetki miettiä..

1. Millainen olet? Juuri sinä, persoonana? 
Tätä olis ollu helpompi kysyä muilta. Kiltti, rehellinen, mukava ja ihminen, jonka kanssa on varmasti helppo tulla toimeen. Joskus ihan hauskakin, vaikka en ehkä viimeisinä viikkoina ;) Välillä saatan olla hyvinkin hiljainen ja toisinaan taas puhelen paljonkin. Riippuu tilanteesta, ehkä mieluummin isommassa seurassa annan muiden puhua. Ehkä herkkäkin ja sitten toisaalta taas vahva joissain jutuissa. Syvällinen. Välillä mietin, että millainen kuva itsestäni oikein näin blogin kautta tuleekaan ja vastaako kuva ollenkaan sitä, millainen olen. Toivon, että vastaa.

2. Mitä olet saanut/tavoittanut bloggauksen myötä?
Parhaimmat jutut on varmasti uudet tuttavuudet ja ystävät. Täällä Jyväskylässäkin on aika monta ihanaa bloggajaa, joihin on ollut tosi mukava tutustua. Sama harrastus yhdistää meitä muuten aika erilaisiakin ihmisiä.

3. Mikä on syvin pelkosi? 
Suurin pelkoni on varmasti se, että läheisille tapahtuu jotain ikävää. Muutama hyvin läheinen on poissa tästä maailmasta ja kesti kauan, että oppi olemaan pelkäämättä jokaista puhelinsoittoa (ettei sieltä taas kuulisi huonoja uutisia). Kaikkein eniten sitä huolehtii, että mun elämän rakkaat lapset saisivat elää hyvää ja turvallista elämää.

4. Mikä on bloggaamisessa sinulle haastavinta? 
Se, mistä voin kirjoittaa. Etenkin nyt, kun pää on täynnä asioita, mutta jokainen niistä tuntuu olevan vääränlainen tähän blogiin :) Muuten en kovin ota paineita ja olen hyväksynyt sen, että tämä blogi ei ehkä koskaan tule tasoltaan olemaan sellainen huippublogi hienoine ajatuksineen ja kuvineen. Ajatuksia on, hienoudesta en mene takuuseen ja kuvat kehittyvät hiljalleen.. 

5.  Millainen toveri olet ystävillesi?
Luotettava, ystävällinen ja uskollinen. Läsnäoleva. Olenkin usein kirjoittanut siitä, kuinka onnellinen olen ystävistäni. Elämässäni on paljon ystäviä erilaisista piireistä ja jokainen heistä hyvin tärkeä. Ystävien kanssa vietetty aika ei koskaan ole turhaa ja aina siitä vain nauttii. Just nyt mulla on aika paljon aikaa ystäville, uusille ja vanhoille ja se on aika ihanaa se!!

6. Kuvaa kotisi kolmella sanalla?
Kodikas, viihtyisä ja siisti.

7. Millainen on unelmiesi aamu/herätys? 
Tulee muuten heti aika monta asiaa mieleen ;) En pistäis pahaksi vaikka huomenna aamulla heräisin hotellissa pehmeiden tyynyjen keskeltä auringonpaisteeseen ja meren liplatukseen. Nenään tuoksuis kahvi ja ei olis kiire mihinkään. Toisaalta joku viikko sitten heräsin siihen, että klo oli 5.40 ja B tuli innoissaan leikkimään alas ja huomattuaan mut hän tärisi onnesta niin, että ei pysynyt pystyssä. Itse olisin tosin valinnut hieman myöhemmän ajan herätä, mutta muuten siinäkään herätyksessä ei ollut valittamista.

Siinä muutama juttu minusta. En haasta ketään, koska en keksi kysymyksiä. Tosin näihin samoihin kysymyksiin olis kiva lukea vastauksia oikeastaan keneltä tahansa, kuten esim Tanjalta, Hannalta tai Lauralta, vinkvink.

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua <3

Ruut


20 kommenttia:

 1. Ihanat 7 asiaa sinusta <3
  Mukavaa viikonloppua!

  p.s. Tulethan mukaan Indiedays päivään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsen sitä vakavasti, vielä en voi tietää, miltä elämä silloin näyttää ja oma olo tuntuu..

   Poista
 2. Tuo hotelliaamu kelpais mullekin ♡
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija ja hotelliaamua ei nyt ihan tullu, mutta sellainen olis kyllä niin kiva!!

   Poista
 3. Oi, saisipa itsekin joskus herätä meren liplatukseen... Kiitos haasteesta, tätäpä pitääkin pohtia! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelin, että sulla on kumminkin tota luppoaikaa ;)

   Poista
 4. Ahaaaa ajattelinkin että nyt musta puhutaan :-) Kiitos haasteesta!

  Ihania nuo herätykset ! Kelpais kyllä mullekin joka ikinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäistä saa vielä haaveilla, mutta toiseen herätykseen on onneks ihan välillä mahdollistakin herätä ;)

   Poista
 5. Ihania juttuja sinusta <3 Tsemppiä ja voimia uudenlaiseen arkeen! En tiedä mikä sinulla on, mutta kuulostaa hiukan samoilta ajatuksilta kuin mitä minulla on ollut viime aikoina oman terveyden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Toivottavasti siellä voidaan jo hyvin <3

   Poista
 6. Voi ihania vastauksia <3 kiva kun otit kopin!! :) ja miten kuvailit itseäsi persoonana on juuri aika lailla sellainen minkä kuvan sinusta olen saanutkin <3 kultaiselta ihmiseltä vaikutat :) hmmm ja hotelliherätys olisi aika poikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kiva miettiä, kun aikaa kaikenlaisille pohdinnoille tuntuu olevan ;) Hotelliherätyksiä täälläkin kaipaillaan ;)

   Poista
 7. Ihania vastauksia, vahvisti kuvaani sinusta. Mukavaa viikonloppua☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että blogi muistuttaa tekijäänsä :)

   Poista
 8. Nää on aina niin kivoja postauksia, kun saa tietää lisää henkilöstä, joka blogin takana hääräilee :)

  PS. Hotelliherätys maistuisi kyllä täälläkin suunnassa, aijai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on myös ihan hauska tehdä. Ei sitä kumminkaan täällä blogissa turhan usein itsestään kerrota kovin syvällisiä :)

   Poista
 9. Tiedätkö mitä, juuri tällaisen kuvan sinusta on saanut bloginkin välityksellä =D

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. ja minä jo mietin, että on ne varmasti aiemminkin tullut sanottua, mutta ei sitä aina muista, että mitä on jo kirjoittanut ja mitä ei :)

   Poista