maanantai 2. helmikuuta 2015

Hei, hei mitä kuuluu?

Tuntuu, että vasta oli joulu ja nyt ollaan jo helmikuussa.

Viikonloppu kului mukavasti. Lauantaina siivoilin ja oli tarkoitus olla ihan vaan kotona, mutta jostain syystä teki ihan kamalasti mieli juustonaksuja, joten pakko oli lähteä kauppaan ;) En edes muista, että milloin viimeksi olen niitä syönyt. No nyt söin, pikkuisen pussin kokonaan ja hyviä olivat! Sunnuntaina pääsin pulkkamäkeen ja vähän puistoilemaan. Illalla pienestä happihyppelystä virkistyneenä päätin, että nyt on aika opetella tekemään villasukat (tai nyt aluksi yksikin riittäisi). Varsi alkaa hiljalleen valmistua ja jospa tänään jo kaivaisin jotkut ohjeetkin esille. Eilen nimittäin mentiin ihan arvaamalla ja muistelemalla, että miten se "väärä" silmukka tehdään.. Ja tätä kirjoittaessa mietin vaan, että voi tätä kolmekymppisen elämää ;) Villasukkia ja siivoilua. Ei sitä kovin ihmeellisiä juttuja elämäänsä tarvitse. Onneksi tälle viikolle on luvassa jotain pientä extraa kotoilun, lääkäreiden ja ystävien lisäksi. Tänään pääsen ulos syömään ja perjantaina lähdetään kuuntelemaan Elastista, jos ette tuosta otskikosta heti asiaa bongannu. Täytyy kyllä sanoa, etten tiedä hänestä paljoa mitään ja innolla odotan, että voittaako Cheekiä (jota oltiin vuosi sitten kuuntelemassa samoilla festareilla) ;)

Mukavaa alkanutta helmikuuta ja tätä viikkoa sinne teille <3 

ps.kuvassa kevään ensimmäist tulppaanit ja ihana ihana Highway Designin Tringel Trangel juliste


Ruut


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mietin jo että mitä oikein kirjotin ;) Onhan tää ihan mukavaa silti, vaikka mieluummin eläisin kyllä muunlaista arkea just nyt :)

   Poista
 2. Ihanan kuuloista arkea :) Ja Elastinen on myös ihana ♥

  VastaaPoista
 3. Haha! Joo ei mustakaan tunnu yhtään helmikuulta, johtunee siitä että lähdin reissuun ( olen meksikossa) tammikuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. menin kattoo sun kuvia, virhe!!! ;) tulin kateelliseks ;)

   Poista