maanantai 9. helmikuuta 2015

tädin murutIloa tähän viikkoon :) 

Toivottavasti siellä olette viettäneet mukavan viikonlopun. Itse olin kaksi päivää ihan vain kotona. Voimat olivat aikalailla poissa ja rauhalliset kotipäivät tuntuivat hyvältä vaihtoehdolta. Katsoin Netflixistä sarjoja, tuskailin sen villasukan kanssa ja koukutuin Wordament- peliin puhelimessa. Tänään kaipasin jo vähän toimintaa ja tiesin heti, että mistä sitä löytyy ;)

Ajelin aamusta siskon luokse ja jo ovelta tultiin hakemaan heti leikkeihin mukaan. Tuntuu, että tuolla toisella puolella Jyväskylää eletään ainaista Halloweenia. Vampyyrit, zombit, kummitukset, kurpitsat, lepakot yms ovat mukana lähes jokaisessa leikissä. Leikkiessä lauletaan "It`s Halloween night Not a soul in sight I hear Footsteps Who´s that coming? I see a ghost! Oh no!" (A osaa laulun ulkoa ja kyllä tätikin nykyään). Kiitos youtuben englanti alkaa olla tuolla pojalla jo hyvin hallussa ;) Kuulostaa ehkä pelottavalta, mutta sitä se ei ole. A on leikeissä yleensä oma itsensä, spiderman tai prinsessa ja kaikki hahmot ovat kilttejä <3 Odotan jo, millasia leikkejä B joskus tulevaisuudessa keksii.

Koko päivä vierähti leikkien. Tavallaanhan tämä on hyvinkin samanlaista kuin oma työni, mutta toisaalta niin kovin erilaista. Päiväkodin tädistä on tullut toistaiseksi ihan vaan täti ja jos näiltä kahdelta kysyttäisiin uskoisin, että ei ainakaan alemmaksi olla menty ;)

Ei hassumpi maanantai.

Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihanat murut! Ja yksi maailman parhaista titteleistä, täti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murut on niin ihania, että voisin oikeastaan kirjoittaa vaan heistä ;) Tosin ehkä kaikki ei näe noita ihan samalla tavalla ;)

   Poista
 2. Voihan Wordament! Me koukututtiin siihen ihan täysin sillon ku oltiin Koreassa :D Pelattiin turnauksia toisiamme vastaan. Sit oli pakko lopettaa kun sanat alkoi tulla uniinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä milloin mullakin tulee raja vastaan. Eilen aloin jo telkkaria katsellessa muodostaa sanoja niistä teksteistä ;) Onhan se kiva löytää uusia pelejä, mutta niistä joutuu sitten aika nopeasti luopumaankin :D

   Poista