sunnuntai 22. helmikuuta 2015

yksi smoothie kiitos
Aamupalalla.

Aamupalojen ehdoton ykkönen on varmasti hotelliaamianen. Mieluitin jossain lämpimässä paikassa ulkona nautittuna. Miten tuoda se sama tunnelma kotiin osaksi omia aamujaan? Ainakin viikonloppuisin on mukava aamiaisiin panostaa vähän enemmän. Arkiaamuisin, kun kävin töissä kotona nautittu aamupala koostui lähinnä näkkäristä ja kahvista. En oikeastaan edes osaa poistua kotoa ilman että olisin jotain syönyt. Töissä söin sitten sen oikean aamiaisen puuroineen kaikkineen.  Kahdella aamiaisella jaksoi jo ruokaa odottaa ;)

Kotona ei aina jaksa puuroa keitellä, joten olisi mukava opetella syömään smoothieita. Täällä ne tosin syödään lusikalla. En oikeasti voi ymmärtää, miten joku pystyy juomaan niitä lasista ;) Alpron Mantelijuomaa jäi leipävanukkaan jälkeen vielä käytettäväksi, joten siitä valmistui herkullinen smoothie. Laitoin sekaan päärynöitä, mustikoita ja chia-siemeniä. Vielä tuo smoothien maku tuntuu vieraailta, mutta ajatus siitä, että söi jotain terveellistä oli ihan hyvä.

Täällä ollaan kyllä vielä maha täynnä eilistä pulled porkia. Kyllä me vaan osataan tehdä hyviä ruokia. Tosin eilen sain itse vain lepäillä, koska viimeiset päivät olen ollut todella kipeä. Pilkoin vain tomaatit. Ystävät kehuivat niitä hyvin pilkotuiksi :) Voi heitä <3

Loppuun on vielä pakko sanoa jotain noista Hobstar- laseista. Tykkään niistä todella paljon. Itse käytän niitä lähinnä tuikkukippoina ja kauniita ovat siihen tarkoitukseen. Oikeastaan vasta lukuisia muita kuvia katsellessani huomasin, että näitähän voi käyttää myös juomalaseina. En kyllä ole ainut ystäväpiirissäni, joka tämän on tajunnut vasta myöhemmin. Aika fiksuja olette te muut :)

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita.

Ruut2 kommenttia:

  1. Hih :) Ne on siitäkin ihanat lasit että kuuman juoman voi niistä nauttia ilman näppien polttelua. Oivat ja kauniit glögilasit. Itse jouluna istuttelin niihin myös pienet hyasintit. Ihanan monikäyttöiset nuo Hobstarit :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon katsellut noita laseja ja ihan juomalaseiksi meille. Mä teen usein smoothieta, mutta en ole vielä kokeillut siihen mitään superjuttuja vaan ihan maitovalmisteita, marjoja ja hedelmiä :)

    VastaaPoista