keskiviikko 12. elokuuta 2015

Aamukahvia ja matkasuunnitelmiaja vähän keittiön tasoa ja lattiaa.. 

Eilen kasattiin keittiötä tai oikeastaan itse kokosin lähinnä yhtä laatikkoa ja siinäkin olin jo menettää hermoni. Keittiöstä tulee kyllä oikein kiva ja tuohon vaalea tammitaso näyttää paikallaan kauniilta. Tänä aamuna olikin sitten mukava nauttia kahvia ensimmäistä kertaa keittiössä. Kahvikuppi vetelee kyllä jo viimeisiään, mutta astiat ovat vielä jossain laatikoissa. Eikä kahvimaitoakaan ollut, mutta Pauligin Frezza Vanilla toimii myös maitona. Ruokien suhteen mennää edelleen aika niukalla linjalla, joten uunia ja muita keittiöjuttuja odotellessa.

Lattiaan olen enemmän kuin tyytyväinen. Tämä K-raudasta löytynyt laminaatti näyttää tässä ympäristössä todella kauniilta. Ei yhtään liian kylmän valkoiselta, mitä vähän jännitin. Kun on näin kaunis lattia ei haittaa, että siinä joutuu nyt aika paljon istuksimaan, kun penkit ovat kauniissa nipussa saunan lauteilla ;)

Ja sitten siihen matkaan. Muistatte varmaan, kun jo viime syksynä haaveilin, että kun vaan oma terveyteni sen sallii, lähden käymään Wienissä. No, nyt on lentoliput hankittu ja matkakin tulossa jo aivan pian. Hyvin pienestä reissusta on kyse, mutta toisaalta sitäkin tärkeämmästä. Alunperin varasin matkan yksin ja tarkoituksena oli vain päästä istumaan sinne johonkin puistoon onnellisena. Yksi ystäväni kuuli suunnitelmistani ja varasi itselleen samat lennot, joten ollaan sitten onnellisia yhdessä. Hän oli luonani siellä asuessani, joten ihan kaikkia nähtävyyksiä tuskin tarvitsee uudestaan kiertää. Just nyt Wienissä on 36 lämmintä, saa nähdä kauanko lämpötila pysyy tuollaisena..

Nyt takaisin keittiöön..

Ruut

4 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa kun haaveet toteutuu <3 kivaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on!! Aika onnellinen on olo kyllä :)

   Poista
 2. Ihanaa kun pääset reissuun! Sielläpäin on nyt ollut aikamoinen helleaalto kyllä että ota aurinkorasvaa mukaan vaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katon kauhulla noita lämpötiloja joka päivä, että jospa ne pian vähän laskee ;) Mutta reissusta oon niin onnellinen ja en voi edes uskoa, että se oikeasti on jo pian ja mä oikeasti pääsen sinne! :)

   Poista