tiistai 4. elokuuta 2015

Heppajuttuja

Rantahommien jälkeen lähdettiin eilen käymään yhdellä pienellä eläinpihalla. Tarhalehdon eläinpiha oli itselleni tuttu paikka jo työajoiltani, koska siellä olimme lasten kanssa päiväkodista käyneet. Eläimiä on aina mukava seurailla ja aika monenlaista eläintä tähänkin pihaan mahtui. B nautti reissusta kovasti. Lampaiden määkiminen itkettää aina, mutta hepat olivat meidän molempien mieleen. Ehkä tämä täti saa itselleen joku vuosi tästä kaverin tallille ;)

Tilalla oli menossa ratsastusleiri ja yhdessä ystävien kanssa muisteltiin omia leirikokemuksiamme. Aika monta ratsastusleiriä tuli lapsena läpi käytyä ja yhtä mukavia ne aina olivat. Hevosharrastuksen loppuminen harmittaa hieman. Viihdyin tallilla hyvin ja hevosten seura on vain jotenkin tosi rauhoittavaa.

Muuttolaatikoita pakkaillessa kaapista löytyi vielä kaviokoukku ja raippa, vaikka heppatouhut lukioon mennessä loppuivatkin.

Löytyykö sieltä muita entisiä heppatyttöjä? :)

Ruut

2 kommenttia:

  1. Itse harrastin yläasteikäiseksi, sitten into loppui. Tosin olen hevostilalta kotoisin (vanhemmillani edelleen hevosia) joten ehkäpä sain yliannostuksen :)

    VastaaPoista