keskiviikko 19. elokuuta 2015

Designia kotiinMuutama uusi juttu on "pitänyt" hankkia uuteen kotiin. Tilat ovat nykyään hieman pienemmät, vaikka koti tuntuukin paljon entistä isommalta. Tilaa pitää liikkumiseen olla. Yksin sitä ei kovin paljon tarvitse, mutta muiden takia on ehkä parempi, että täällä sopii siirtymään paikasta toiseen.

Ylimmän kuvan jutut ovatkin jo ennestään tuttuja. Kartellin Componibili, joka ystävieni mielestä muistuttaa lähinnä roskista ja Kartellin Take-valaisin, joka on ilahduttanut jo muutaman vuoden.

Uusia hankintoja on ollut Hayn Tray pöytä. Joudun valitettavasti tilanpuutteen vuoksi luopumaan sohvapöytänä toimineesta ihanasta arkustani (tosin annan sen toistaiseksi vain lainaan vanhemmilleni, jos tulen katumapäälle). Halusin olohuoneeseen jonkun pienen tason ja tämä Hayn pöytä oli siihen juuri sopiva, kauniskin vielä. Lamppua tv-tasolle mietin pitkään ja päädyin Kartellin Bourgie-pöytävalaisimeen. Sopii hyvin Taken kanssa ja siihen ei varmasti ihan heti kyllästy. Enkä usko, että nämä tavarat ihan heti arvoaan menettävät ja toivon, että ovat myös kestäviä.

Muuten mennäänkin ihan samoilla tavaroilla ja huonekaluilla ja ne mitä vielä tarvitsen yritän kuumeisesti löytää kirppareilta tai Tori.fi kautta. Ehkä kumminkin pieni ripaus tällaista luksusta sallitaan ;) Tiedän, että nämä jakavat mielipiteitä ja ainakin minulla suurin osa ystävistäni ei näistä oikein tykkää, eikä varmasti näe näissä mitään kaunista. Meitä on moneksi!

Ruut

kuvat jotenkin epäselviä ja en tiedä, miten taas kuvailin, mutta en jaksa nyt niitä muuttaa. anteeksi. täällä on ollut vähän kiirusta tämä päivä ja pitkä lenkki metsässä A:n ja B:n kanssa vei tästä tädistä mehut ;)

12 kommenttia:

 1. Ihania hankintoja. Mä haaveilen aikalailla samanlaisista jutuista. Varsinkin Kartellin Componibili valkoisena olisi hankinta listalla.
  Kauniita nuo ottamasi kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse haaveilin näistä myös kauan ja viimein kun ne pystyin ostamaan olin kyllä aika onnellinen. Uskon ja toivon, että näistä on iloa vielä pitkään!

   Poista
 2. Onneksi sisustusmakuja on monia, olisi muuten aika tylsää tämäkin homma :) Minäkin haluaisin tuollaisen "roskiksen" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo "roskis" on kyllä niin kiva ja monikäyttöinen ;) Onneksi joo jokaisella saa olla just omanlainen koti :)

   Poista
 3. Meillä on tuo "roskis" niin monikäyttöinen, että vaihtaa paikkaa ja kävis vaikkas minne. Nyt on tyttösen "kauneudenhoito" nurkassa, tsiljoonien pompuloiden ja pinnien säilyttimenä, poju taas tahtois yöpöydäkseen ja minä jo luovutin oman yöpöytäni tyttösen käyttöön. Kauniita hankintoja minun mielestäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä on! :) Sopii lähes kaikkialle ja olisi kyllä kiva myös mustana, mutta eiköhän nää mun designit ollu nyt tässä :)

   Poista
 4. Oih on kyllä maailman kaunein "roskis"! Unelmoin siitä päivästä, että saan itselleni samanlaisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vepsäläisellä on aina välillä jotain tarjouksia näistä. Kätevä tuo on ja imee sisäänsä yllättävän paljon tavaraa.

   Poista
 5. Kivoja kalusteita sinulla, ajattomia ja arvonsa säilyttäviä. Itsella on ajatuksena myös hankkia enemmän sitä kestävämpää ja ajatonta. Vaikka Ikeaa meiltä löytyy edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse selaan myös ahkerasti Toria tai kierrän kirppareita yms. Ihan kaikkea ei ole varaa uutena hankkia, mutta ehkäpä nämä hankinnat tosiaan säilyvät hyväkuntoisina vielä pitkään ja uusia ei tarvitse olla ostamassa :) Täältä löytyy myös aika paljon Ikeaa ja hyviä juttuja ovat nekin :)

   Poista
 6. Kartellin tuotteet ovat tosi kauniita ja ajattomia. Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kestää hyvin ja tykkään niistä vielä vuosienkin päästä :) Tänne ainakin käyvät todella hyvin!

   Poista