sunnuntai 16. elokuuta 2015

Muikkumarssi
Joku aika sitten törmäsin entiseen tuttuuni ja hän kertoi tekemistään käsitöistä. Pitkä aika juteltiin sisustamisesta, käsitöistä, ideoista yms ja olin lähes vakuuttunut, että hänen mustavalkoiset muikkukuvioiset keittiöpyyhkeet kävisivät myös omaan keittiööni, vaikka en niitä vielä silloin missään ollut nähnyt :) Muikut kun jotenkin kuvastavat vettä, tätä Keski-Suomea ja sattuvat löytymään myös vanhan kotikuntani vaakunasta ja kuka nyt ei muikuista tykkäisi?

Muutama päivä sitten tapasin Marjaanan ja nyt on kotona oma Muikkumarssi-keittiöpyyhe, ihana on! Sopii hyvin uuteen uuniin, joka ei vielä toiminnassa ole. Tänään kumminkin saatiin taas hommia eteenpäin ja keittiössä on nyt tapettia ja jopa eteinen on saatu maalattua. Kohta nukkumaan, että huomenna jaksaa taas ahertaa.

Ruut

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvän näköinen tapettiseinä :) Pyyhe sointuu kauniisti koivujen kanssa. Kyllä käsityöt on ihan parasta laatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetista tykkään kyllä todella paljon ja pyyhe sopii keittiöön hienosti! Käsitöissä ja vielä tutun ihmisen tekemissä on kyllä sitä jotain! :)

   Poista
 2. On kyllä ihana tuo keittiöpyyhe! Moderni muikku;)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo koivutapetti! Mä aina suurella haikeudella ihailen muiden uskallusta sisustaa tapeteilla. Itse aina ajattelen liikaa, enkä koskaan uskalla mitään isompaa tehdä. Yhden olohuoneen seinänpätkän olen uskaltautunut tapetoimaan (tai no, mieshän sen tapetoi) sellaisella tiilijäljitelmällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin vähän aikaa mietin tuota, mutta edellisessä asunnossani siihen jo ihastuin ja siks kai sen tänne halusin myös :) Onneks noi tapetit saa pois, jos niihin kyllästyy :)

   Poista