lauantai 15. elokuuta 2015

Kotoilua ja kahviaTäällä eletään vielä aamua. Eiliset satamafestarit jatkuivat myöhään yöhön. Hyvää musiikkia, tanssia, ruokaa ja seuraa. Mukavaa oli. Tämän kesän viimeiset festarit. Illoissa sen syksyn tulon huomaa. Ilta pimeni nopeasti ja lämpötilat tippuivat niin, että villasukkia olisi kaivattu.

Tänään on taas aurinkoa riittänyt. Sain onneksi aamulla raahattua itseni ulos ja siellä olenkin tähän hetkeen saakka ollut. Ulloilmaa, aurinkoa ja kirja, tykkään! Himoshoppaajan uusin kirja on nyt luettu. Täydellinen kirja tähän mielentilaan ;)

Muutama kahvikuppi myöhemmin on aika alkaa taas hommiin. Hitaasti edetään. Tänään olisi tarkoitus saada tänne vähän enemmän tilaa, että sohvalle mahtuisi istumaan ja muutenkin siistittyä paikkoja. Tiskaaminen vessan pienessä altaassa ei ehkä puuhista sieltä mukavimmasta päästä ole ja samalla kupilla mennään koko päivä ja vielä toinenkin. Tuosta kuvan kahvikupista ainakin omat silmäni huomasivat heti pinttyneet kahvitahrat. Tiskikonetta odotellessa!

Kahvin voimalla eteenpäin ja sitä tässä taloudessa on kulunut viimeisinä viikkoina aikamoinen määrä. Mökillä ollessa minua huvitti, kun mummo laittoi kahvipöytään kalaa ja pappa totesi, että ei kalaa voi kahvin kanssa syödä. Itse en rehellisesti sanottuna keksi mitään, mikä ei kahvin kanssa kävisi, mutta senhän te jo tiesitte ;)

Mukavaa ja rauhallista lauantaita myös sinne!

Ruut4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos, vaikka nyt on taas jo ihan toisenlaista ;) Tavarat vaihtaa paikkaa sitä mukaa kun saadaan pintoja kuntoon..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) nyt tulee myös itse käytettyä noita muumimukeja, kun marimekon astiat on niin hyvin pakattu, etten edes tiedä missä laatikossa ne vielä on ;)

   Poista