perjantai 14. elokuuta 2015

Cutrin Professional ja meikkipussin uutuudetMeidän mökillä saunassa on kiukaalla kivi, jossa lukee "kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut". Mökillä saunoessa ei vaan pysty olla huonolla tuulella. Saunominen on mukavaa ja voi kuinka iloinen olen siitä, että itselläni on taas sauna, mutta on se vaan oma tunnelmansa siinä vanhassa puilla lämpeävällä mökkisaunassa..

Yksi kerta järvessä sai riittää ja viime viikonloppuna keskityin lähinnä lämpöisessä saunassa olemiseen ;) Viime viikon Kuopion reissulta ostin Cutrin Professional Reflection Silver- sarjan hoitoaineen ja shampoon. Nyt muutaman kerran niitä testattuani olen kyllä ollut tyytyväinen. Näitä voisin oikeasti suositella myös muille!

Meikkipussissa ei kovin paljon muutoksia ole tapahtunut ja ostan meikkejä lähinnä viimeisessä hädässä, kun puuterin pohjalla on enää pieni murunen tai ripsari on parissa tunnissa kaikkialla muualla kuin silmissä. Jane Iredalen mineraalimeikkipuuteria käytin jo muutamia vuosia sitten ja nyt sen taas muistin. Plussana luonnollinen meikkipohja ja suojakerroin 20. Lancomen ripsareihin olen ollut tyytyväinen vuodesta toiseen ja nyt käytössä Sokkarin tarjouksista napattu Hynóse Drama. Seuraavaksi hankintalistalla on meikkipohjan alle laitettava voide, jota Helsingissä meikkaajani (serkkuni hääpäiväinä) minulle suositteli. Niitä saa kuulemma lentokentiltä. En tietenkään muista tuotteen nimeä, mutta purkki jäi mieleen, saa nähdä onnistunko sitä löytömään.

Onko siellä muita yhtä laiskoja meikkaajia vai olenko ainut? :)

Tänään on taas luovuttava hetkeksi oloasusta ja etsittävä meikkipussi. Viikonloppu ja kesän viimeiset festarit odottavat. Mukavaa viikonloppua myös teille!

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti