sunnuntai 9. elokuuta 2015

Vierailulla Valkoisen Lautturin luona

Pakatessa muuttolaatikoita olin kyllä vähän ylpeä itsestäni. Kovin paljon ei kodissani ylimääräistä tavaraa ole. Vaikka laatikoita otettiin lähes kymmenen vähemmän asunnon neliömäärään nähden jäi muutama laatikko silti tyhjäksi ja viimeiset vajaiksi. Osittain johtuu varmasti siitä, että tämä nainen on jo muutaman kerran muuttanut ja aina muuttojen yhteydessä tavaraa tulee karsittua. Nytkin Tori.fi on ollut ahkerassa käytössä ;)

Uudessa asunnossa säilytystilaa on suunnilleen saman verran kuin edellisessä ja lisänä vielä extra suuri varasto, joten kovin suuria pulmia säilytyksen suhteen ei pitäisi tulla. Nykyään kauniit pussit ja korit yms. auttavat myös tässä asiassa. Ne kun kätkevät sisäänsä vaikka mitä ja saavat ihan huoletta olla esillä. Voiko koreja koskaan olla liikaa?

Otin viime viikolla yhteyttä Tuuliin. Hänen pieni verkkokauppansa Valkoinen Lautturi ilahduttaa ainakin minua aika usein kauniilla kuvilla Instan puolella. Pyysin Tuulilta lupaa tulla katselemaan tuotteita. Tiesin kyllä jo etukäteen, että mitä tarvitsen ja mikäs sen mukavampaa ostaa tarvitsemansa tuotteet läheltä ja vielä tutulta ihmiseltä. Viimeksi tosin oltiin nähty lapsena, joten muutama vuosi tässä välissä ehti kulua..

Kuvassa näkyvät tavarat ovat varmasti suurimmalle osalle tuttuja ja aika monesta kodista niitä löytyy. Näillä pääsen hyvin alkuun tässä projektissa ja ehkä saan ensi viikolla jo muutaman laatikon purettua ;)

Sitä ennen nautitaan vielä hetki auringosta ja mökkeillään. Mukavaa ja leppoista sunnuntaita sinne!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Koreja ei todellakaan voi olla liikaa!! :) Ihanat ostokset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä ;) Tosin saa nähdä, onko todellisuus sitten toinen kun alan niille paikkoja keksiä.

      Poista