keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiaisen tunnelmia

Täällä on herätty aika kirpeään pakkasaamuun hyvinkin rauhallisesti. Mittari näytti -27 ja varustauduin aikamoisilla kerroksilla matkalla postilaatikolle. Aamupalaksi kahvia, savustettua lohta ja mansikoita. Ajatuksena tietysti vähän hienompi aamupala, kun nyt kerran loppiaista vietetään. 

Kyllä se on vaan hienoa taas olla suomalainen. Eilen pikkuiset leijonat saivat kultaa. Hui, mikä peli! Hyvä kun uskalsin loppuun katsoa (tosin täytyy tunnustaa, että itse tosin en olisi edes näistä vähän pienemmistä leijonista tiennyt ilman seuralaistani, mutta nyt tiedän ja hyvä niin). Jääkiekko koukuttaa. Välillä oon ollu telkkari äänettömällä ja tyyny kasvojen edessä ja pyytänyt jonkun kertomaan, kun taas uskallan katsoa. Parhaiten jäi mieleen se, kun huusin kovaa EIIIIIIIII eiku JOOOOOO, kun olin unohtanu, että ne vaihtaa aina puolta jossain vaiheessa ja se maali olikin hyvä juttu ;) Eli ihan kamalan ammattitaitosia täällä ei olla, mutta tunteilla mukana senkin edestä. No, ehkä nykyään oon vähän fiksumpi ja hillitympi.. 


Postauksen kuvissa nähtävissä iloa ja Suomen luontoa. Tai jotain sellaista :) Mun kamera unohtu eilen siskon luo, kun olin pikkusia siellä hoitamassa ja vanhoilla kuvilla mennään nyt varmaan muutama päivä. 

Oikein hyvää loppiaista sinne teille!

Ruut

6 kommenttia:

  1. Eilinen peli oli kyllä niin jännä! :D

    Ps. Sinulle on blogissani haaste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä jännä ja hyvä, että hyvin päätty :) Kiitos ihanasta haasteesta. Aloin sitä jo vähän tekemäänkin :)

      Poista
  2. Ihania kuvia, tuli itselläkin ihan väkisin hymy korviin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuo yks on kyllä aikamoinen ilopilleri ;)

      Poista
  3. Onpas raikkaita nuo vihreät kuvissa ja suloinen pieni :D Muutenkin ihastelin kuviasi lähiajoilta. Toisten ottamia kuvia on vaan niin mukavaa katsella!

    VastaaPoista