maanantai 27. kesäkuuta 2016

10 kuvaa juhannukselta
Syntymäpäivän juhlinnat eivät venyneet kovin pitkäksi, vaikka en koneella ole sen jälkeen käynytkään ;) Itse synttäripäivä oli kyllä oikein mukava ja siitä riittää varmasti muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa. Bloggaustahti on hieman hiipunut näin kesällä, mutta ehkä siellä lukijatkin ovat olleet jossain muualla kuin ruudun ääressä. Tosin nykyään tuo ruutu on aika helppo ottaa mukaan lähes mihin vain.. 

No, nyt on sitten vietetty jo juhannuskin. Oma juhannukseni oli hyvin rauhallinen. Lähinnä nautin auringosta ja omasta seurasta ja aina välillä näin sukulaisiani. Aurinko ja lämpö saivat pysymään ulkona ja mikäs siinä oli pieniä päikkäreitäkin vedellä aurinkotuolissa ;) Nyt luulisi olon olevan levännyt, mutta jotenkin tuntuu, että olen entistä väsyneempi. Väsynyt, mutta onnellinen. 

Kuvat kumminkin kertovat välillä sanoja enemmän ja varsinkin näinä päivinä, kun sanoja ei oikein löydy.. Voin myöntää rehellisesti olevani loman tarpeessa, joka ehkä kuulostaa ihan tosi oudolta ihmiseltä, joka ei muuta oo tehny kun lomaillu koko vuoden. Vuosi on kumminkin ollut ihan äärettömän rankka ja vaatinut paljon voimia. Epävarmuus tulevaisuudesta kaivaa myös mieltä ja siihen päälle vielä ajoittain hyvinkin kova jatkuva kipu ei kovin lomalta tunnu. Jotenkin en alussa edes tajunnut, että kesä on alkanut. Näitä kuvia tosin katsellessa huomaan, että kesä oikeasti on täällä.  Tästä kesästä aion nyt nauttia ja pikkuisia suunnitelmia tehtiin jo kesää varten, jee! Ehkä oon sanonu nää joskus aikaisemminkin, mutta sama pää ja samat ajatukset, joten se ehkä annettakoon anteeks. 
Toivottavasti tekin saitte viettää hyvän juhannuksen <3 Mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle. Se on kesäkuun viimeinen viikko alkanut nyt :) 

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti