torstai 9. kesäkuuta 2016

Kirjoja ja kynttilöitäKesällä on valoisaa ja uskaltaa lukea vähän niitä jännittävämpiäkin kirjoja iltaisin ennen nukahtamista. Uusin kirjalöytöni on Adler-Olsenin Vanki. On muuten koukuttava. Hyvä kun pystyin sen eilen käsistäni laskemaan ja kotoa poistumaan. Tänäänkin se vielä poltteli mielessä ja nyt taas kotona, joten tiedän mitä tehdä tämän päivän. Kirjat ovat vieneet taas mukanaan pitkästä aikaa ja se tuntuu hyvältä se. 


Tänään on sen verran koleaa, että nostin Tom Dixonin pöydälle ja ajattelin ihan oikeasti sytytellä muutaman kynttilän. Hiukan tunnelmaa tähän sateiseen päivään. Kovin kovaa myrskyä ei ainakaan kaupungissa viime yönä ollut, eikä täällä kotonakaan mikään puska ollut vaihdellut poissaollessani paikkaa, joten taisi ne rajuimmat myräkät olla jossain muualla.. Sadettahan odottelinkin jo, että säästyisin kastelukannun kantelulta ;) 

Mukavaa torstaita sinne!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Oi, sadepäivät on ihan parhaita lukupäiviä! Mulla oli monen vuoden tauko lukemisessa, mutta viime kesästä lähtien on tullut luettua paljonkin. Täytyypä pitää tuo vanki -kirja mielessä! Mukavia lukuhetkiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin oli välillä ihan tosi pitkä tauko, että yhtään kirjaa avasin, mutta siks just lukeminen on tuntunu taas erityisen mukavalta :)

      Poista