torstai 2. kesäkuuta 2016

Kesätoiveet


En muista olenko jo aiemmin kirjoittanut kesäsuunnitelmistani, mutta jos olen niin anteeksi siitä. Just nyt tuntuu, että päässä on niin paljon juttuja, että en oikeasti muista mitä olen kertonut ja mitä en. No, mitä olen tuon toisen kanssa oppinut, niin kertaus ei ikinä ole pahasta. Tosin veikkaan, että naiset kuuntelee vähän tarkemmin ;) Mites te, joko siellä on kesäsuunnitelmat selvillä ja joko lomat ovat alkaneet? 

Toiveita kesälle.

Mökkeilyä
Kahvihetkiä ystävien kanssa
Aurinkoa
Lepoa
Pieniä matkoja
Kiireetöntä olemista
Telttaretki (se yks yö riittää, vinkvink)
Muutama pallo jäätelöä
Paljon grilliruokaa
Kirjoja, sarjoja
Myöhään venyneitä iltoja
Päiväunia
Saunomista ja järvessä pulikointia
Kesäteatteriesityksiä
Konsertteja
Veneilyä

Ihan kovin suuria suunnitelmia ei tulevalle kesälle ole ja noistakin suurin osa taitaa olla jo toteutunut, vaikka vastahan se kesä alkoi. Lähinnä odotan sitä, että muutkin jäävät lomalle ja päivisinkin voi nähdä ihmisiä ja tehdä erilaisia suunnitelmia. Toki oma hiljainen toive on myös se, että kivut olisivat niin vähäisiä, että niistä pienistä hetkistä pystyisi nauttimaan mahdollisimman paljon.

Aurinko on taas hellinyt. Melkein kolme päivää vietin taas keskustassa, mutta tänään oli mukava palata omaan kotiin ja tänne luonnon keskelle. Tuli jotenkin ihan älyttömän onnellinen olo, kun aamupäivällä postilaatikolle kävelin ja ympäriltä kuului vain linnunlaulua. Jotenkin sitä on alkanu nauttia tästä maalaiselämästä, eikä kaupungin terassit houkuttele enää yhtä paljon. En jotenkin osannut niitä edes tuohon kesälistaani laittaa ja konserttejakin (joilla tarkoitan jotain pientä festareiden tapaista) vähän aikaa harkitsin. En silti pistä pahaks, jos molempia tulis ohjelmaan mukaan :) Ilmat taitavat tästä vähän kylmetä, mutta ei anneta sen haitata. Nautitaan hetki siitä, ettei ole joka hetki kiire ulos ;) Mukavaa torstaita sinne teille. 

Ruut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti