keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Cutrin öljyhoito ja muita uutuuksia
Uusia purkkeja. En tiedä, kiinnostavatko tällaiset jutut teitä. Itse ainakin bongailen blogeista välillä erilaisia purkkeja, joiden olemassaolosta en ole tiennyt ja jotka kuulostavat juuri omaan kylpyhuoneeseen sopivilta ;) Tässä nämä minun uusimmat ostokseni. Osan muuten olen löytänyt kirpparilta avaamattomina. Ihan kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää en sieltä uskaltaisi ostaa, mutta joskus tekee yllättäviäkin löytöjä. 

Hawaiian Tropic After Sun Coconut& Papaya: toimii hyvin. Tuoksu miellyttää ja tätä on tullut käytettyä ahkerasti reissussa ja Suomessakin. Ihon kosteuttaminen auringonoton jälkeen on kuulunut jo kauan kauneudenhoitorituaaleihini. 

NYX ripsiväri: Ostin samaa sarjaa olevan huulikiillonkin joka jäi kuvista pois. Tähän merkkiin en ollut niin tyytyväinen. Ripsari ok ja käytän sen loppuun, mutta huulikiilto jäi kaapin pohjalle. 

Lumenen BB: Ostin reissua varten, että ei tarvitsisi laittaa meikkivoidetta. Tykkäsin kovasti ja käytän päivittäin. Peittää ihon pienet virheet ja kosteuttaa hyvin. 

Batiste dry shampoo: Ehkä paras kuivashampoo mitä olen kokeillut. 

Curtin Professional Premium oil treatment: Tätä kokeilin aikoinani siskolta ja tykkäsin. Näin hiuksia kasvatellessa latvoja ei raaski aina leikata ja tuntuu, että menevät helposti huonoon kuntoon. Tämä öljyhoito silottaa latvat ja tekee hiuksista hyväkuntoisen oloiset. 

Color Mask Pearl: Sekoitan yhdessä sen hopeamman version kanssa. Kampaajani suositteli tekemään niin. Näitä color maskeja olen käyttänyt jo kauan ja tykkään edelleen. 


Kesän ehdottomin luottotuote on tämä ACOn huulirasva suojakertoimella. Muutama vuosi sitten Lanzarotella poltin auringossa huuleni ja se oli hyvin ikävä tunne. En muista, että tällaista olisi koskaan aikaisemmin tapahtunut. Nyt muistan aina huolehtia myös huulista, ihan koko kesän :) 


Aiemmin kirjoittelin näistä tuotteista täällä. Lupasin tulla kertomaan myöhemmin kokemuksiani. Kanebon ripsiväristä tykkään edelleen etenkin siksi, että sen saa pois vedellä. Kovin kauaa ripsari ei kestä ja kuivuu melko nopeasti, mutta itselleni siitä huolimatta melkein paras vaihtoehto. Huulikiilto ja kynsilakka käytössä edelleen ja tykkään molemmista todella paljon. Lumenen Bright now on ollut myös käytössä ja toimii! Kuorintaa käytän viikottain ja tämä ensimmäinen Vichy- tuotteeni oli sen verran positiivinen kokemus, että varmasti uskallan kokeilla muitakin. Ainoa mitä en ole vielä edes avanut on tuo kasvonaamio..  

Löytyikö teille tuttuja tuotteita? 

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Vichyn tuotteet ovat hyviä! Vannoutunut käyttäjä jo monen vuoden ajan. Tuota samaa ripsaria olen käyttänyt myös jo varmaan 10 vuotta, enkä ole uskaltanut vaihtaa... Kestää hyvin pienet itkut ja naurun kyyneleet :) Ainut miinuspuoli todellakin se, ettei juurikaan kestä 1,5 kuukautta pidempää aikaa hyvänä. Kuivuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä ripsarista siis, mutta mitäs sitä hyvää vaihtamaan, vaikkakin saa olla aika usein ostamassa uutta..

      Poista