maanantai 20. kesäkuuta 2016

Viikonlopun kuulumiset



Viikonloppu taas ohi ja juhannusviikko aluillaan. Meidän viikonloppu kului mukavasti. Päätetttiin, että ei välitetä ilmoista ja lähdettiin mökkeilemään. Veneellä soutelua, hyvää ruokaa, lautapelejä ja monta monta tuntia saunomista. Saunassa ei pieni sade tai myrsky haittaa ja eipä haitannut järvessäkään. Nyt on sitten talviturkki heitetty ja kylmää oli. En edes muista milloin viimeksi olisin näin aikasin uinut, mutta välillä näinkin. 

Tuollainen pieni vain yhdenkin yön irtiotto arjesta tekee kyllä hyvää ja jotenkin sitä mökillä tulee oikeasti keskityttyä siihen hetkeen. Puhelimet ja tietokoneet kun unohdettiin lähes kokonaan. No, sen jälkeen oli kyllä ihan mukava tulla kaupunkiinkin ja katsella telkkaria ja snäppejä ihan kyllästymiseen asti ;) Löysin noi snäpit oikeastaan vasta muutama päivä sitten ja jäin heti koukkuun. Tosin tänään aion koukuttua Netflixistä ja salaa jo odottelinkin "yksinäistä" päivää ja sitä, että voin katsoa ihan koko päivän Orange is the new blackin uusia jaksoja ;) 



Kuvat tänä aamuna otettuja. En ole osannut vieläkään päättää, että mihin tuon taulun laittaisin ja toistaiseksi se on saanut tuossa yöpöydän vieressä nojailla seinää vasten. Taulu on ostos ensimmäiseen omaan asuntooni. Pappani kato on täynnä tauluja ja taulut hänelle tärkeitä, joten pitihän minunkin kodissa taulu olla. Rahat sain häneltä ja taulun valita itse, joten vaikka se on itseni valitsema on sillä jotenkin tunnearvoakin. Taulun ostin Kuopiosta jostain sisustusliikkeestä. On vähän erilainen kun kodin muut taulut, mutta jotenkin hyvin omanlainen silti.. 

Nyt kahvi on tippunut, joten siirryn sohvalle ja uppoudun Netflixin maailmaan. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille!

Ruut


2 kommenttia: