lauantai 6. heinäkuuta 2013

Päivän kampaus

Mulla alkaa maanantaina viimeinen lomaviikko. Kuinka nopeasti tää neljä viikkoa voikaan mennä? Tosin täytyy sanoa, että viimeset kolme viikkoa onkin ollu just niin mukavia, että kyllä tässä on jo nyt lomailtu. Oon saanu kahvitella monen ystävän kanssa kahviloissa ja omassa kodissa, oon käyny ulkona syömässä, kyläilly, mökkeilly, uinu, nukkunu päikkäreitä, ottanu aurinkoa, tehnyt pieniä matkoja, ollu juhlissa, nähny sukulaisia, lukenu, soittanu pianoa, viettäny juhannusta jne jne.. Voisko lomalta oikeastaan enempää toivoa?! On tää lomailu aina vaan niin mukavaa!

Tänään lähden jossain vaiheessa ajelemaan takasin omaan kotiin ja viettämään viimeistä lomaviikkoa sinne. Kunhan saan ensiksi auton pakattua. Tavaraa on paljon taas kertynyt, vaikka vain viikon täällä olin :)

Mukavaa lauantaita ja viikonloppua!
Ei ehkä ihan päivän asusta käy tämä kuva. Bikinit ja kollarit :) Mutta tässä voisi olla päivän kampaus. Tosin yksi ystäväni minulle jo huomautti, että minua ei näe kuin nuttura päässä. Se vaan on niin kätevä kampaus, kun hiusten latvat on niin huonossa kunnossa, että niitä ei voi kovin usein auki pitää.. Ja kai hän silti tykkää, vaikka vähän huomautteleekin ;) Äitini on ottanut tämän kuvan, koska hänen mielestään minulla oli kivasti hiukset laitettu ;)

Ruut

4 kommenttia:

  1. Tykkään, tykkään!! <3 Haluaisin itekin osata tuollaisen rennon nutturan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nostat vaan kaikki hiukset ylös ja kiedot ponnarin jotenkin siihen ympärille ;)

      Poista