keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Vanha laatikko

Käytiin tänään ystäväni kanssa kirpputorilla pyörimässä ja löysin muutaman kirjan ja tällaisen kauniin vanhan laatikon. Olin aika onnellinen! 


Ehkä tuo pohja olisi voinut olla juuri toisella puolella, että tekstit olisivat oikein päin, mutta ei kai sillä niin väliä :) Laatikko löysi paikkansa keittiöstä jääkaapin päältä. Ehkä ihastelenkin sitä nyt tämän illan.. Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Ja just kun näistä laatikoista puhuttiin! :) nätti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! En olis kyllä ihan heti tätä arvannu löytäväni :) Niin ja kiva että tekin näköjään olitte tehny löydön :) Olipas kiva nähdä!!

   Poista
 2. Oi, aivan mahtava löytö! Itse olen etsiskellyt vastaavaa laatikkoa olohuoneeseen, mutta kaupoissa niiden hinnat on välillä aika suolaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ihan 30e ei aina oo valmis laatikoista maksamaan. Tässä hinta oli 14e, mikä oli mielestäni kallis, mutta kumminkin niin paljon halvempi kauppojen laatikoita, että oli pakko ostaa :)

   Poista
 3. Ihana laatikko. Tämä laatikko hamstraaja on kateellinen! Tosin mielle ei vaan voi enää yhtään laatikkoa hommata, rajansa kaikella=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olinkin salaa onnellinen, ettet ollu mukana ;) Tosin muistelinkin että teillä on laatikkokiintiö täys, joten tästä lähtien voidaan aina etsiä mulle laatikoita!?

   Poista
 4. Nyt on kyllä JKL:n kirppareilla ollut viime aikoina niin paljon näitä laatikoita ja puuarkkuja..mistä lie tulleet. Vai luopuuko kaikki jyväskyläläiset tänä kesänä vanhoista puulaatikoistaan=)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan yllättävan paljon!! Ehkä ne huomaa, että jotkut kaks niitä ostaa aina kun sellasen näkee, oli hinta mikä hyvänsä ;)

   Poista