keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sinisiä ajatuksia

                               "if you´re feeling blue try painting yourself a different color"

Viime viikolla oli mukavaa, mutta silti omat ajatukset olivat osittain vähemmän värikkäitä. Ehkä ajatuksia oli liikaa tai sitten vaan ajattelin vääriä asioita. (Osan pistän kyllä alkavan työvuoden piikkiin ja lomalta palaaminen aiheuttaa aina myös tietynlaisia ajatuksia.) Olen kyllä ihmisenäkin sellainen, joka tarvitsee välillä aikaa ajatella, mutta ajan pitää olla rajallinen tai saattaa käydä näin. Tällaisia hetkiä varten ovat ystävät (ja myös siskon ja hänen perheensä seura. Ne, jotka heidät tuntevat, tietävät, että heidän seurassaan ei voi kuin olla onnellinen <3 ). Asioiden sanominen ääneen ja toisen kanssa "yhdessä ajatteleminen" auttaa aina ja viimein voi taas huomata, että mieli onkin aika kevyt ja täynnä värejä ;)

Tämän päivän ainoat siniset ajatukset liittyvät mustikoihin, jotka itse poimin kaupasta ja Greyn Anatomian kuudenteen kauteen :) Mukavaa keskiviikkoa!!

Ruut

5 kommenttia:

 1. Me käytiin äitin kanssa poimimassa muutamat mustikat eilen savivuorelta. Jossain reilussa puolessa tunnissa sai itelleen illaks mustikka maitoon mustikat ja vielä yhden pussillisen pakkaseen. Oottelen jo että tuut tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mä kävin tänään ostaa pinkin sangon, mihin voin mustikat poimia ;) joten jonkun on lähdettävä mun kanssa metsään kyllä sit!! mäkin ootan jo, että pääsen sinne!!!

   Poista
  2. ai niin ja tein toisenkin löydön :) nyt on A:lle synttärilahja jo ostettu :) ja maltan ehkä pitää sen itselläni lokakuuhun saakka vai jos pidettäis synttärit jo viikonloppuna ;)

   Poista
  3. Se sanko oli kyllä ihana, vaikka luulen ettet ihan reilussa puolessa tunnissa saa poimittua sitä täyteen :D mut jos oikein innostut, niin maksan 5€ litralta jos poimit mullekin ;D

   Poista
  4. mulla on tavoitteena saada ainakin pohja piiloon, joten voi olla että litrat jää keräämättä ;) ellen varasta äitin ja Johannan marjoja :)

   Poista