maanantai 15. heinäkuuta 2013

Töihin


Niin se vaan loma loppui tänään ja pian on aika lähteä kohti työpaikkaa. Loma oli kyllä ihana ja lomailu on vaan jotain niin mukavaa! Eniten jää kaipaamaan sitä kiireettömyyttä, kun ei tarvitse mennä kellon mukaan mihinkään. Ehkä myös sitä levollisuutta, kun on vain hyvin rauhallinen olo eikä tarvitse ajatella mitään sen ihmeellisempää. Paitsi ehkä sitä, että keittäisikö kahvit tai minkä jäätelön kävisi ostamassa? :)

Toisaalta nautin myös työstäni. En varmastikaan jaksaisi ihan koko vuotta vain oleilla, vaikka hieman pidempi loma aina kiva asia olisikin. Odotan jo innolla, mitä syksy tuo tullessaan. Onneksi tässä on vielä paljon ihania kesäpäiviä jäljellä oli sitten töissä tai ei ja ainahan se viikonloppu ja ne seuraavat lomat sieltä tulevat ;)

Ehkä myös arkena voi olla mukavaa ja myös arkea voi odottaa? Siinä varmasti jokaiselle opettelemista :)

Mukavia lomapäiviä niille joilla sitä vielä on jäljellä ja ihania työpäiviä meille muille!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Täällä vasta odotellaan lomaa, jonka alkuun on vielä kaksi viikkoa. Muistan kyllä aiemmilta vuosilta tuon tunteen lomalta paluusta. Toisaalta ahdistaa, kun ei voikaan enää mennä ja tehdä oman mielen mukaan, mutta toisaalta on niin kiva päästä taas kiinni arkirutiineihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mutta aika lepposasti alko onneks työt ja olihan siellä ihan mukavaa kumminkin. Kaikken pahinta on vaan se ajatus siitä, että taas ne alkaa ja seuraavaan kesään on piiiiitkä aika! Ja voi sua, kohta jo loma alkaa :) Jaksa siis vielä kaksi viikkoa!!

   Poista
 2. Täällä vielä melkein 3kk lomaan:) kyllä se sieltä vielä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No 3kk on pitkä aika. Onneks sulla on välillä niitä vapaitakin päiviä ja kyllähän sen jaksaa, kun vaan tietää, että sieltä se sit tulee :)

   Poista
 3. Ihanan positiivinen ja pirteä postaus! Pisti mut kyl ajattelemaan et voihan sitä tosiaan arkeakin odottaa ja iloita ja nauttia jokaisesta päivästä. Mulla on loma nyt viel edessä mutta syksyllä on kivoja juttuja mitä odotan kovin.

  Ihanat kuvat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä sitä on ihanan positiivinen ja virkeä ;) Kiva kuulla, että syksyllä on tulossa kivoja juttuja!!!

   Poista
 4. Nyt oli hyvä viikko alottaa työt, kun joku varasti kesän! Saa nähä millon heinäkuu palaa vai joko alotetaan syksy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin just tänään ihan samaa!! pakkohan vielä on lämmintä tulla kun miettii, että on vasta heinäkuu!! elokuussakin sais ainakin yks lämmin päivä olla :)

   Poista