sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

let the music play

Viikonloppuna on tullut oltua paljon ulkona. Perjantaina käytiin jopa "ulkona ulkona" :) Jyväskylän yössä, jossa viimeksi olin ollut muistaakseni vappuna 2012. Oltiin kuuntelemassa ystävän DJ-keikkaa yhdessä baarissa. Ilta oli mukava, vaikka siinä pöydässä istuessamme mietimmekin, että miten mukavaa olisi istua kotona katsomassa leffaa ja mennä ajoissa nukkumaan. Yhdeltä meistä oli jopa kysytty, että "mitä niin vanhat tässä baarissa tekevät?" Kaikesta huolimatta, välillä on mukava käydä jossain, vaikka sitten vähän väärissäkin paikoissa ja hyvää musiikkia on aina ilo kuunnella :)

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Yöelämässä on aina välillä kiva käydä juurikin musiikin ja tanssin vuoksi, mutta kyllä sitä huomaa olevansa nykyään niin mukavuuden haluinen, että ilta kotona, yksin tai ystävien kanssa, tuntuu houkuttelevammalta. Noi " sä oot liian vanha tänne" -kommentit on aina mieltä ylentäviä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkin :) Tosin ehkä ne oli tuossa tilanteessa tottakin, kun suurimmaks osaks siellä oli varmaan se 14-vuotta nuorempia :) Mutta välillä sitä on johonkin lähdettävä, että muistaa taas, kuinka ihanaa kotona onkaan ;)

   Poista
 2. Voi ei, mikä kommentti! Itse en ole onneksi noita kuullut, sillä yleensä saan edelleen näyttää portsarille paperit, vaikka täysi-ikäisyyttä on takana yli 10 vuotta. Itse olin sunnuntaina siskon kanssa laivalla ja ensimmäistä kertaa tanssimassa AIKA pitkään aikaan. Nyt voikin taas nauttia niistä koti-illoista leffan ja herkkujen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä minäkään.. tällä kertaa meidän miespuoliset sai kokea tuollaista :) tosin veikkaan, että kyseisessä baarissa ei sinultakaan henkkareita kyseltäisi ;) Ihania koti-iltoja sinne!! :) Nautitaan niistä, mistä sen tietää millon taas "joudutaan" tanssahtelemaan uudestaan :)

   Poista