torstai 4. heinäkuuta 2013

Pasianssia ja Dekoa

Vielä pari viikkoa sitten olin vahvasti sitä mieltä etten puhelimella mitään pelejä pelaa (paitsi tietysti aikoinaan matopeliä senkin edestä). Nyt olen kaksi päivää pelannut aina kun aikaa vain on. Pasianssia :) Mukavaa puuhaa! Katsotaan taas missä vaiheessa joudun pelaamisen lopettamaan. Muistan aikoinani, kun pelattiin siskon kanssa joku kesä Nintendolla Super Mariota niin paljon, että aloin jo kävellessäni miettimään mihin olisi hyvä astua. Menee ehkä hieman yli joskus jotkut jutut ;)

Tänään vietin aamupäivän isovanhempieni seurassa mökillä ja iltapäivällä kierreltiin äidin kanssa kirppareita ja käytiin hakemassa pizzaa. Uusin Dekokin tuli ja asuntomessujen messutaloista omia suosikkejani lehdessä olivat Talvipalatsi nro 8 ja Lumikki nro 15. Tänä vuonna en itse messuille pääse, mutta ehkä ensi vuonna, kun ne Jyväskylässä ovat.

Mukavaa torstaita!
Ruut

2 kommenttia:

  1. Mä latasin kans pasianssin ja hertan js olen ihan koukussa taas. Ei tainnut olla niin hyvä idea kuitenkaan :-D meil on super nintendo et jos osut tänne päin ni tuu pelaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nää on kyllä yllättävän koukuttavia! :) ja pistän mieleen tuon kutsun jos joskus siellä kaukana liikun :)

      Poista