perjantai 26. heinäkuuta 2013

Raclette

Oletteko koskaan maistaneet Raclette- juustoa? Suomalaisitten Rakletti. Meidän ystäväpiirissä siitä tykätään! Ollaankin vähintään kerran vuodessa kesäisin pidetty illanistujaiset Raclette-grillin äärellä. Joskus jopa talvella, mutta sitä en niinkään suosittele. Grillaus sisällä saa asunnon tuoksumaan pitkään hyvinkin ruokaisalta ;) Grilli toimii niin, että päällä paistellaan ensiksi lisukkeet ja sen jälkeen jokainen valitsee omalle pienelle kauhalleen mieleisiään lisukkeita (meillä oli mm punasipulia, tomaattia, kesäkurpitsaa, makkaraa, perunaa, ananasta, paprikaa, kanaa ja porkkanaa) ja lopuksi lisää Raclette-juuston lisukkeiden päälle (voi käyttää myös muita juustoja tuohon mukaan erilaisia makuja antamaan). Sitten vain annos kuumenemaan. Juusto sulaa ja annos on valmis. Suosittelen kokeilemaan. Söin aika monta kauhallista :)

Hyvää viikonloppua!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Nams, näyttää hyvältä. En ole koskaan maistanut racletteja, mutta olen kyllä kuullut kehuja niistä. Joskus täytyy itsekin kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kokeilemaan! ja tuokin grilli on ostettu joskus Lidllistä ja hintaa oli n20e, joten ei kovin kallistakaan puuhaa :)

   Poista
 2. Meillä on myös kotona ja sitä käytetään hyvinkin ahkerasti. Ja sit haisee.. mut se on niin hyvää ja niin kivaa porukalla et siin menee helposti parikin tuntia. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ei ehkä ihan nopeinta puuhaa tämä, mutta on kyllä niin hyvää, että jaksaa odotella.. jokainen kärkkyy innoissaan sitä omaa lapiotaan, että millon se on valmis :)

   Poista
 3. Näyttääpä hyvältä, mutta miten en ole koskaan kuullutkaan Racletesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kuulin vasta muutamia vuosia sitten, kun yksi kaverimme kertoi asiasta! Suosittelen kokeilemaan etenkin jos tykkää juustoista!

   Poista