keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Keskiviikon kirjat

Aurinko tuli taas esiin ja olenkin nauttinut tänään auringosta ulkona kirjaa lukien lähes koko päivän. Toinen kirja jo tältä päivältä menossa :) Ensin luin Jane Greenin Vuosi maalla- kirjan. Voin suositella, jos haluaa kevyttä kesälukemista! Tosin kirja oli äärettömän surullinen ja itkin aika monta kertaa tänä aamuna :) Nyt aloitin Tuija Lehtisen Pirunsaaren veljekset- kirjaa, joka vaikuttaa myös ihan mukavalta. Hyvin kevyttä lukemista täällä siis, mutta niin lomalla kai saakin olla. Voisin sanoa, että aika leppoinen päivä takana tähän mennessä. Tarkoitus oli tehdä vaikka mitä, mutta niskat ja pää olivat eilisen jäljiltä niin kipeät, että tyydyin vähän rauhallisempaan puuhasteluun.

Mukavaa keskiviikkoa!

ps. tunnustaako kukaan muu ottavansa aurinkoa villasukat jalassa? ;)

Ruut

3 kommenttia:

 1. Tunnustan olevani sun VillasukkaSoulSister :) Mulla on kanssa Tuija Lehtisen Nappikaupan naiset-kirja kesken samoin kuin se sulta lainaamani Laura Saven Paljain jaloin, luen niitä vuorotellen..se Paljain jaloin vaan on niin surullinen etten voi lukea sitä iltalukemisena kun poraan ihan hillittömästi :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä surullinent! ja villasukat, ne vaan on niin mukavat ja ei missään oo sanottu, että niitä sais vaan talvella pitää! :)

   Poista
 2. Lomalla on niin kiva lukea. Toivottavasti olet jo pian kunnossa.

  VastaaPoista