perjantai 12. heinäkuuta 2013

smile happily and let the whole world wonder why

Kesä on juhlien aikaa. Matkuksessa käydessä ostin Tigerista mustia pillejä. En tiedä, oletteko te päässeet käymään kyseisessä liikkeessä ja mitä olette tykänneet? Siellä olisi ollut ostettavaa vaikka kuinka paljon, ehkä vähän liikaakin (en osannut päättää ostanko mitään vai ostanko kaiken). Kaikista niistä pienistä ihanuuksista, ovat ne sitten tarpeellisia tai eivät, päädyin ostamaan ainoastaan nämä pillit :) Euron maksoivat. Nyt odotan vain, että joku päivä keksikin jonkin kivan aiheen järjestää pienet juhlat tms. Vieraat saisivat juoda kivoista pilleistä :)
Toinen tärkeä asia juhliin ovat tällaiset hauskat merkit kuppeihin. Näin jokainen löytää kätevästi oman kuppinsa aina tarvittaessa. Nämä olen saanut lahjaksi muutamia vuosia sitten, kun tuli luultavasti enemmänkin juhlittua. Nykyään ystävien käydessä lähinnä kahvilla ei kovin usein merkkejä kuppiin tarvitse ;)

Iloista viikonloppua! Ja hyvää syntymäpäivää rakkaalle ystävälle <3

Ruut


4 kommenttia:

  1. Tiger on kovin tuttu liike :) Tytöt haluavat siellä käydä aina pyörähtämässä, ja nyt olen huomannut saman tavan itselläni, varsinkin, jos bussin lähtöön on Kampissa aikaa, ehtii hyvin käydä Tiger- kierroksella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä Jyväskylässä kyseistä liikettä ei ole joten eipä ainakaan minulle tule suuria houkutuksia, tosin työmatkalla on Pandan tehtaanmyymälä, joten se on itselleni sellainen pieni heikkous ;)

      Poista