tiistai 12. huhtikuuta 2016

Yksi kaunis päivä
Sannin hiukset, mustikat puuron päällä, taivas, kahvikuppi, kengät ja tyynyt.. 

Jos jonkin aikaa mentiin hieman enemmän vaaleanpunaisella niin nyt ollaan taas siirrytty siniseen, jotenkin se vaan tuntuu just nyt enemmän omalta jutulta. Ehkä se on tää sisäinen farkkutyttö tai sitten siitä sinisestä ei vaan silloin joskus saanu tarpeekseen, vaikka toisin välillä luulin ;) 

Tänään taivas oli hetken aikaa aivan sininen ja pääsin ensimmäistä kertaa tänä keväänä ulos kahville kirjan kanssa, jee! Saatiin viikonloppuna hakattua takapihalta loput jäät pois ja nyt siellä sopii taas istumaan. Innolla odotan, että mitä kaikkea istutuksia sieltä nouseekaan. Pieniä alkuja oli jo havaittavissa. Pihaa tekis mieli laittaa enemmänkin, mutta jotenkin ideoita siihen ei oikein ole ja en oo ihan vielä löytäny itsetäni sitä viherpeukaloa. En oikeasti edes tiedä, että milloin tuonne mitäkin voi laittaa, mutta ehkä mäkin opin. 

Ja sitten muihin juttuihin.. Mulla on pieni blogituskastuminen. Tykkään tästä hommasta todella paljon ja ei ole aikomustakaan lopettaa, mutta en yksinkertaisesti keksi, että mihin suuntaan tätä kaikkea veisin. Jatkanko samaan malliin vai aloitanko jotain ihan uutta. Nyt on kumminkin elämässä menossa tämä aika milloin mulla olis mahdollisuus oikeasti keskittyä tähän juttuun, mutta ilman ideoita siitä ei tule mitään. Toki elämä on muuten ollu nyt vähän enemmän sitä elämää ilman tietokonetta ja se jos mikä on ollu kivaa. Tosin se ei tähän blogihommaan oikein auta, että touhuaa vaan kaikkea muuta :) Jatkan asian pohtimista ja toivon, että saan joku päivä jonkun hyvän idean tai ihan vaan ideaa mun kuviin ;)  

Mukavaa tiistaita! (onhan tänään tiistai?)

Ruut  

4 kommenttia:

 1. Välillä takkuaa, sellasta tää on. Ite tykkään sisustusjutuista eniten, mutta välillä on kiva saada ideoita muustakin. Sulla on just kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :) Ehkä nää takkuilut tästä taas hiljalleen häviää.. Täälläkin tykätään sisustusjutuista, mutta ei osata pysyä pelkästään niissä ;)

   Poista
 2. Mä en ole huomannut mitään tuskastumista, sun jutut ovat edelleen ihania ja kiinnostavia ja kuvat kauniita. Anna blogin mennä minne se menee, sisustutjutut ovat mahtavia mutta myös muut jutut ovat kivoja piristyksiä :-) Ja varsinkin tämä uusi "kainalo" kiinnostaa minua hihihi... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana Hanna!! sun jutut piristää mua aina <3 ja kainalosta tuskin kuvia blogiin tulee, mutta siitä nautitaan kovasti just nyt ;)

   Poista