maanantai 4. helmikuuta 2013

Ajatuksia

Tiedättekö sen tunteen ja ajatuksen, kun kaipaa kovasti jotain aivan muuta? Kun miettii, onko oikeassa työpaikassa? Haluanko tehdä tätä työtä vielä vuosienkin päästä? Olivatko unelmani joskus erilaiset? Asunko oikeassa kaupungissa? Haluaisinko muuttaa? Haluaisinko kenties takaisin ulkomaille, missä ainakin muistaakseni olin hyvin onnellinen, vai olinko? Vai haluanko vain muuttaa, koska kaipaan vaihtelua, enkä ole tottunut asumaan yhdessä paikassa kovin kauaa tai koska äkkiä kaikki ympärilläni muuttavat uusiin asuntoihinsa? Onko muuttaminen muutosta vai löytyisikö sitä jotenkin muutenkin? Mitkä asiat ovat minulle tärkeitä? Ja voisinko luopua joistakin saadakseni tilalle jotain muuta? Vai onko pitkä talvi, joka aina vain jatkuu saanut olon kärsimättömäksi? Ja itsehän olen aina ollut enemmän talvi-ihminen, milloin minä muutuin? 

Tällaisia jotenkin sekavia ajatuksia mielessä on pyörinyt muutamia viikkoja. Olen yrittänyt pysähtyä kuuntelemaan omia tunteita ja ajatuksia, mutta välillä niistä on hyvin vaikea saada kiinni. Elämä on kyllä ihmeellistä!

Ja kaikkien näiden ajatusten keskellä uusi viikko taas alkoi ja tänäänkin sain mennä onnellisena töihin, jossa tiedän juuri nyt viihtyväni ja illalla tulen omaan kotiini, josta en ihan niin vain olisi vielä valmis pois lähtemään :) Jotkut ajatukset vain käväisevät välillä mielessä, mutta joistakin ajatuksista sitä ottaa enemmän kiinni ja ehkä joku päivä muutosta taas tapahtuu, mitä se sitten on, sitä en itsekään vielä tiedä! Mukavaa alkanutta viikkoa!

                                                                  (kuva lainattu: täältä)

Ruut

2 kommenttia:

  1. Tuttuja on ajatukset! Välillä sitä kaipaa vaihtelua ja muutosta omaan elämään..Ja kerranhan me vaan eletään, että välillä muutos kyllä kannattaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kannattaa, mutta on sekin välillä tarpeen huomata, että tämäkin elämänvaihe on oikeastaan ihan mukava :)

      Poista