keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Gesundheit.

Täällä sairastellaan ja aivastellaan. Kuumetta on juuri sen verran, että on pakko pysyä aloillaan, mutta ruoka maistuu ja kävinkin aamulla tohtorilla käydessä ostamassa vähän terveellistä purtavaa, ettei tämä ihan mahdottomaksi mene tämä syöminen! Ostin myös uusimman Avotakan ja Olivian, että on puuhaa näin lepäillessä.. niin ja tulppaaneja kotiin, että täällä olisi kaunista ;) Nyt vain toivotaan, että kyse ei ole mistään suuremmasta influenssasta ja, että olo paranisi ihan vain leväten ja kuume hiljalleen laskisi..
Aamulla katsoin monta jaksoa Sinkkuelämää. Miksihän aina samat kohdat jaksavat itkettää/naurattaa, vaikka jakson olisi nähnyt usein ennenkin? Huomaatteko muuten ihanat tossuni? ;) Omasta mielestä niitä ei voi olla huomaamatta ja joskus ne häiritsevät niin, että en voi niitä edes pitää. Mutta lämpimät ovat!! Joululahjaksi ne sain ja siitä asti olen niitä kotona pitänyt. Yksi kaveri nauroi, että näytän ihan Minni Hiireltä nuo jalassa (saattoi olla oikeassa). Mutta nyt jatkan sairastelua. Hyvää keskiviikkoa jokaiselle!

Ruut


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!! Toivon tosiaan, ettei tarvi kovin montaa päivää makoilla.

   Poista
 2. Voi ei nyt se iski sinuunkin. :-( Toivottavasti menee nopeasti ohi!

  PS. Tossut ovat I-H-A-N-A-T! Älä kuuntele muita, ne ovat mitä söpöimmät!

  VastaaPoista
 3. Söpöydestä en tiiä, mutta kivat ne kotona on ;) Ja, jep.. tautia tuntuu olevan liikkeellä kaikkialla. Nyt siis vaan lepäillään.

  VastaaPoista