maanantai 25. helmikuuta 2013

Kun uni ei tule..

Viikonloppu oli mukava. Se piti sisällään shoppailua (tosin en löytänyt oikeastaan mitään ostettavaa), saunomista, siivoamista ja ihan vaan oleilua yksin ja yhdessä muiden kanssa. Viime yö olikin sitten jotain aivan muuta. Jostain syystä en saanut unta ja valvoin, pyörin ja ajattelin (en itsekään tiedä mitä) lähes koko yön. Nukuin vain vajaat kolme tuntia! Tiedättekö sen tunteen kun tajuaa, että on enää kolme tuntia herätykseen ja ei ole nukkunut vielä yhtään??!! Työpäivän jaksoin kumminkin yllättävän hyvin ja juuri nytkään ei väsytä. Toivottavasti ensi yönä tilanne on toinen! Töiden jälkeen kävin postissa hakemassa uutta luettavaa :)

Mukavaa maanantaita!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Toi on niin kauhea (ja tuttu) tunne! Työkaveri sanoi valvoneensa, koska täysikuu paistoi suoraan hänen silmiinsä (siinä kannattaa ehkä laittaa verhoja jo kiinni).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin on ja vielä kamalampaa se on jos se ei ihan heti ekaan yöhön lopu, mutta mulla tulee välillä tällasia unettomia jaksoja, en tiiä miks. verhot on hyvä pitää kyllä kiinni, harkitsen jo pimennysverhoja kesäks kun viime kesä jo meni vähän huonoilla unilla :)

      Poista