keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Entinen koti..

Löysin koneelta kuvia vanhoista asunnoistani (vuokra-asunnoista). Tässä esittelyssä yksi mieluisimmista. Asuimme täällä serkkuni kanssa vuosia sitten.. Olimme asuneet joskus aiemminkin yhdessä, mutta tämä asunto oli huomattavasti edellistä mukavampi :) Täydellinen vuokra-asunto! Täysin remontoitu ja aivan keskustassa kaikkien palvelujen lähellä ja eipä tarvinnut takseja yöllä miettiä (silloin siis valvottiin öisinkin)! Mitä muuta sitä olisi joskus aiemmin voinut toivoa ;) Paljon on hyviä muistoja tuostakin asunnosta jäänyt ja kyllähän tuolla viihtyisi edelleenkin. Etenkin keittiö oli ihana! On sitä tullut asuttua hyvin monenlaisissa asunnoissa, joten aika onnellinen saan nykyään omasta kodistani olla ;)
Kuva otettu eilen illalla myöhään. Iltaisin asuntokin näyttää aika rauhalliselta :) Täällä vietellään rauhallista iltaa kotona. Tiedättekö sen tunteen, kun ei vähään aikaan jaksa tehdä mitään. Ei katsoa televisioita, ei olla koneella, ei lukea kirjaa, ei sitten mitään! Silloin voi vain istahtaa sohvalle ja sulkea silmät ja olla hiljaa. Mukava päivä takana kumminkin, nyt vaan väsyttää :) Huomiselle olisi tiedossa taas pientä kokkailua ystävien kanssa ja kohtahan se on taas viikonloppukin! Mihin nämä päivät menevät?

Ruut

2 kommenttia:

  1. Tuossa keittiössä tais olla ne kaapin ovet, jotka aukes painamalla. Kun meillä yritit aukoa keittiön kaappien ovia painamalla=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, niin muuten olikin :) en muistanu sitä itekään, mutta arvasin, että jostain se tapa oli tullu!

      Poista