sunnuntai 10. helmikuuta 2013

"Sunnuntaibrunssi"

Eilen illalla sain mukavia vieraita. Yksi istui jääkaapin edessä lähes koko vierailun ajan ja keksi jääkaapin magneeteista mitä törkeämpiä lauseita, yksi istui sohvalla ja luki lehtiäni ja yksi tuhosi lähes koko asunnon juosten paikasta toiseen ja naarmuttaen lattiaa, televisiota, sohvapöytää jne ;) Kaikesta huolimatta nämä kolme ovat tervetulleita tänne aina kun haluavat!
                                                              pieni rakas tuholainen <3

Tänään nautin samaisesta seurasta yhdessä vanhempieni kanssa. Saatiin siskoni luona oikein maittava aamiainen, jolla pärjäsi pitkälle iltapäivään. Voisiko parempaa aamiaista sunnuntaisin toivoa?!
Hyvää oli :) (ja niille, jotka tuntevat minut paremmin: en syönyt mutakakkua, keskityin marjoihin) ;) Mukavaa sunnuntaita sinne kaikille!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Hahaa, kuulostaa ihan meiltä=) Kiva kun saatiin käydä tuhoamassa!

  VastaaPoista
 2. Mä voin arvata kuka teki mitäkin sun luona..vaikkei A vielä paljoa puhu niin kuka ties miten törkeitä tekstejä pystyy jääkaappimagneeteilla tuottamaan ;D Mukavalta viikonlopulta kuulosti ja näyttää IHANALTA tuo aamiaisbrunssi. Ensi viikkoon rakas ystävä <3 -Aino

  VastaaPoista
 3. Varmasti pystyiskin.. yhtä törkeä siitä kumminkin tulee kuin isästään ;) Oli mukava viikonloppu ja tän päivän aamiainen ja äitin ja iskän yllärivierailu (vaikkakin ne tuli vaan A:ta katsomaan) oli kiva myös! kuullaan <3

  VastaaPoista
 4. Mitä ? Ei mutakakkua ? :D Sehän on melkeen parasta mitä maa päällään kantaa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mieltä tuntuu olevan melkein kaikki. Itse en ymmärrä mitä hyvää siinä maussa on. Samoin kun mokkapalat ja unelmatorttu, en saa alas :) kakut missä on banaania on myös aika out ;)

   Poista