lauantai 2. helmikuuta 2013

Kahvakuula kotiin

Lähdin aamulla kauppaan tarkoituksena ostaa kahvakuula. Hong Kongista tuli joku aika sitten mainoslehtinen, jossa mainostettiin edullisia kahvakuulia. Mainoksessa olleet kahvakuulat olivat loppuneet myymälästä, mutta aika edullisen löysin silti. Hintaa tällä kahvakuulalla oli vain vajaa 13e. Kooltaan se on kilon painavampi sitä kuulaa, mitä alunperin lähdin ostamaan :) Mutta ainakin kaupassa jaksoin sitä hyvin nostella.. Luulen myös, että tämä versio on rautaista parempi. Ainakin salilla pudotan kahvakuulan todella usein maahan, ehkä tämä ei ihan lattian läpi mene jos vahinkoja sattuu :)
Pyörähdin myös kirpputorilla ja löysin kaksi todella hyväkuntoista paitaa. Puman lähes uudelta näyttävän hupparin ja sinisen t-paidan.

Täällä on menossa hyvin harvinainen viikonloppu. Ei mitään suunnitelmia tälle, eikä huomiselle päivälle :) Mahdollisuus tehdä ihan mitä ikinä haluaa tai olla tekemättä mitään, se tuntuu mukavalta!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Kahvakuulailu on rankka mutta palkitseva laji. Zemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) suvussani on onneksi tätä "lajia" harrastava, joten ajattelinkin kysellä häneltä vinkkejä, mutta uskon, että tykkään..

      Poista